Midtbanespiller sendt på lån

Ryan Flynn har gått til Hereford United på en måneds lån. Ikke mer penger til Leeds for Carson. Taylor skal testes før kampen. Dato åpningskamp av FA Youth Cup.

Reservelagets Ryan Flynn har dratt til Hereford United i League Two for en måneds lån. Fra før er Robbie Threlfall på plass i Hereford United på Edgar Street.

Flynn har til gode å gjøre sin debut for Liverpools førstelag, men var med på å vinne FA Youth Cup i år som i fjor. I år scoret han tre mål i løpet av juniorcupen.

Lånet varer frem til 22. desember.

Taylor testes før kampen
Vi har tidligere skrevet om Steven Taylor som skadet seg i onsdagens England U21 kamp. Det til ekstra hodebry for Sam Allardyce. Nå ser det likevel ut til at Taylor har en sjanse til å nå kampen. Det ligger an til en test før kampen for å se om den unge forsvareren er klar til dyst.

Liverpool må ikke ut med mer penger for Carson
Scott Carson ble hentet til Anfield fra Elland Road i januarvinduet 2005. Han kostet da £ 750.000. Det ble ikke nedtegnet klausul om ekstra penger om Scott Carson skulle debutere på landslagsnivå, noe han nå har gjort. Carson er i Aston Villa på lån denne sesongen, og det antas at den unge engelskmannen blir værende der, dersom Villa legger pengene på bordet.

Dato for åpningskampen av FA Youth Cup
Tredje runde i juniorcupen blir for Liverpools del en tur til Wycombe Wanderers, 12. desember kl. 20.00 norsk tid. Wycombe beseiret Dagenham & Redbridge hele 5-0 i gårsdagens 2. runde. Tredje runde skal avgjøres 12. desember, om det så må til med ekstraomganger og straffespark-konkurranse. Prisene for billetter er £3 for voksne, £1 for barn til og med 16 år, samt pensjonister.