Midtstopperkrise avverget

Sami Hyypiä kom på scoringslisten og spilte mot Toulouse uten problemer, selv med brukket nese. En spennende avslutning på august med trekning i CL og transferdeadline.

Fryktløs Sami
- Nei, jeg var ikke redd. Ballen kunne selvfølgelig ha truffet nesa, og jeg fikk en liten smell der rett foran scoringen, men heldigvis traff den panna.

Sami Hyypiä kunne koste på seg et glis etter at han ikke bare gjennomførte 90 minutter mot Toulouse, men også noterte seg for sin første scoring denne sesongen ved å heade inn en corner i hjørnet. En brukke nese mot Sunderland på lørdag var ikke nok til å sette finnen utenfor, som også var kveldens kaptein for de røde.

- Årsaken til at jeg var kaptein var ikke så hyggelig, siden det var kun fordi Stevie og Carra er skadet. Jeg ville heller slippe å være kaptein dersom det betyr at de kan spille hver uke.

Jamie Carragher vil definitivt være ute også til lørdagens kamp mot Derby, men scouseren håper å bli spilleklar til neste ligakamp igjen i Portsmouth. Den midtstopperkrisen som man ante etter at Carra og Hyypiä måtte gå ut mot Sunderland synes uansett å kunne avblåses. Mot slutten av kampen mot Toulouse satte Rafa Benitez til og med John Arne Riise inn som midtstopper, etter å ha spart Daniel Agger for de ti siste minuttene.


Trekning og vindu
De resterende kampene i 3.kvalifiseringsrunde i Champions League spilles i kveld, men unntak av Sevilla - AEK som vil spilles 03.09 som følge av dødsfallet til Antonio Puerta. Da vil man også få en bedre oversikt over hvem Liverpool kan møte etter trekningen av gruppespillet torsdag kl 18.00. Ved siden av Liverpool, var det Glasgow Rangers og Lazio som ble klare i går.

Natt til lørdag stenges også sommerens transfervindu. Det ventes å bli hektisk virksomhet i timene før det blir salgsstopp, blant klubber som ønsker å styrke stallen ytterligere. Foreløpig har det vært lite snakk om at Liverpool skal hente inn en ny forsvarer, som mange forventet etter at det ønskede kjøpet av Gabriel Heinze gikk i vasken.

En av de mest oppsiktsvekkende overgangene kan bli at Portsmouth velger å selge David Nugent, angriperen man skrev ut en solid sjekk for å hente fra Preston for bare noen uker siden. Derby, som Liverpool altså møter på Anfield til lørdag, står klar til å hente scouseren Nugent dersom klubbene kan bli enige om et overgangsbeløp. Dersom bunnlaget i Premier League lykkes, vil man helt sikkert gjøre hva man kan for å få Nugent spilleklar til møtet med de helrøde.