Mini-derby i Warrington i kveld

Liverpools reservelag er vertskap for naboen Everton i kveld. Begge lagene ligger godt plassert på tabellen. Threlfall tilbake på Melwood for behandling. Portsmouth-billetter på general sale.

Reservelagstrener Gary Ablett ser frem til kveldens mini-derby mot Everton på Halliwell Jones Stadium i Warrington. Han har selv spilt for begge klubbene, og vet hva et slikt lokaloppgjør betyr for spillerne, selv på reservelagsnivå.

Liverpools reservelag ligger for tiden på sjetteplass på tabellen, bare poenget bak Everton på tredjeplass. De røde har en kamp til gode på alle de fem lagene foran seg på tabellen, og det er faktisk bare tre poeng opp til Middlesbrough som topper tabellen.

- Kampene mot Everton er alltid spesielle for meg, uansett på hvilket nivå det er. Jeg har mange venner på den andre siden av parken, uttaler Ablett til liverpoolfc.tv.

- Jeg håper vi vinner kveldens kamp, slik at vi holder vår gode kamprekke ved like. Jeg har fortalt utlendingene at de aldri har opplevd en lignende kamp som den i kveld tidligere, og jeg tipper det blir knalltøft de første 20 minuttene. Så snart kampen har fått satt seg, satser jeg på at vi trekker det lengste strået, legger han til.

- Vi tror vi er det beste laget i denne serien når vi har dagen. I de sju kampene vi har spilt så langt har vi gjort det bra, og vi scorer mange flere mål i år. Hovedoppgaven vår er å få frem spillere for førstelagstroppen, men vi ønsker uansett å vinne alle kamper vi spiller.

- Sebastian Leto har spilt fantastisk for oss denne sesongen. Han besitter et stort talent, og elsker å utfordre forsvarere og få ting til å skje. Vi må jobbe med hans defensive kvaliteter, spesielt når han ikke har ballen, men totalt sett har han gjort det svært bra, avslutter Ablett.

Kveldens reservelagskamp blir vist live på LFC TV. Avspark er klokken 20.30, og sendingen starter ett kvarter tidligere.

Threlfall tilbake på Melwood
Fra Hereford meldes det at den utlånte venstrebacken Robbie Threlfall har returnert til Melwood for å få behandling på ankelskaden han pådro seg under spill for Edgar Street-klubben i helgens FA-cupkamp mot Hartlepool. 19-åringen ventes ikke å være tilbake i spill igjen før over jul.

Pompey på general sale
Billettkontoret på Anfield selger nå billetter til ligakampen mot Portsmouth den 22.desember til alle som måtte ønske det via telefon.