Momo benkes mot Sheffield United?

Momo Sissoko er den eneste Liverpool-spilleren som risikerer suspensjon for gule kort innen utgangen av februar. Vi blir derfor ikke forbauset om afrikaneren sitter på benken mot Sheff Utd.

Liverpools neste ligakamp er hjemme mot Sheffield United lørdag 24.februar. Dette er siste ligakamp før en av det engelske fotballforbundets "suspensjonsperioder" er over. Det er nemlig slik at spillere som pådrar seg fem gule kort innen slutten av februar må sone 1 kamps karantene. Klarer spillerne å unngå fem gule innen denne dato, tåler de 10 gule kort innen andre søndagen i april før nye suspensjoner (2 kamper) trer i kraft.

Før den siste ligakampen i februar er det bare en av Liverpools spillere som står bokført med fire gule kort, og som således er i faresonen - Mohamed Sissoko.

Ettersom Xabi Alonso sonte ferdig sin suspensjon for fem gule mot Newcastle, vil spanjolen være høyaktuell for spill mot Sheffield United, og dermed blir vi ikke forbauset om Rafael Benitez lar være å benytte seg av Sissokos tjenester mot laget fra stålbyen. Ett gult kort for Momo i den kampen vil nemlig bety at han må stå over påfølgende ligakamp, som er prestisjeoppgjøret mot Manhcester United hjemme på Anfield. Det tror vi Rafa for enhver pris vil unngå.