Momo håper å spille i derbyet

Mohamed Sissoko har satt seg som mål å gjøre comeback etter langtidsskade i lokaloppgjøret mot Everton 3.februar. Se hvilke kamper som kvalifiserer til billett til derbyet.

Langtidsskadde Mohamed Sissoko håper å bli spilleklar til lokaloppgjøret mot Everton 3.februar. Afrikaneren har vært ute av spill helt siden 8.november, da han slo skuldra ut av ledd i ligacupkampen mot Birmingham på St. Andrews.

Sissoko begynte å trene igjen i forrige uke, og har altså satt seg som mål å spille i Merseyside-derbyet.

- Jeg håper å være tilbake i spill igjen i den første kampen i februar, som er Merseyside-derbyet mot Everton, sier Sissoko til liverpoolfc.tv i dag.

- Jeg har hatt et par alvorlige skader nå, men det må du leve med når du er fotballspiller. Jeg har jobbet hardt, og blir bedre hele tiden. Akkurat nå føler jeg meg okay, legger han til.

West Ham og Spurs kvalifiserer til derbyet
Vi vet at flere skandinaviske fans har ventet i spenning på hvilke kamper man må ha registrert på sine fancards for å kvalifisere til billett til nevnte lokalderby mot Everton på Anfield 3.februar. Vi kan avsløre at billettkontoret har bestemt at man må ha vært på hjemmekampene mot West Ham (26/8) og Tottenham (23/9) for å få lov til å kjøpe billett til årets prestisjefylte lokaloppgjør.