Morgan ønsker Gillett og Hicks lykke til

Steve Morgan ønsker George Gillett og Tom Hicks lykke til som nye eiere av Liverpool FC. Scouseren forklarer i dag hvorfor han valgte å selge sine 6% av aksjene til amerikanerne.

Tidligere storaksjonær i Liverpool FC, Steve Morgan, har i dag forklart hvorfor han gikk med på å selge sine Liverpool-aksjer til Tom Hicks og George Gillett jr. Morgan eide 6% av aksjene i klubben, men disse ble overdratt til amerikanerne i god tid før fristen for å selge aksjer gikk ut i dag.

Gillett og Hicks har allerede full kontroll med Liverpool FC etter å ha overtatt over 90% av aksjene i klubben, og er nå i posisjon til å tvangsinnløse resten av aksjene uansett om de som sitter på dem vil eller ikke.

Steve Morgan sier til Liverpool Echo i dag at han solgte til Gillett og Hicks fordi han er overbevist om at det var den rette avgjørelsen med tanke på klubbens fremtid.

- Jeg snakket med George Gillett, og jeg forstår hans ønske om å eie 100% av aksjene. Derfor bestemte jeg meg for å selge mine 6% til de nye eierne. Gillett virket som en hyggelig fyr, og vi ble raskt enige. Jeg skjønte at dette var noe jeg bare måtte gjøre, uttaler Morgan.

- Som Liverpool-supporter er det selvsagt trist for meg å måtte selge mine aksjer som jeg har eid i 12 år, men så lenge det er i klubbens beste interesser har jeg egentlig ikke noe valg. Nå ønsker jeg George og Tom lykke til videre som eiere av Liverpool FC.

Echo skriver at Gillett og Hicks nå vil starte den praktiske prosessen med å overta aksjene, før de formelt tar kontroll med klubben. Duoen håper dette kan skje innen de returnerer til England igjen i slutten av denne uka. Amerikanerne vil som kjent overvære kampen mot Arsenal, og deretter ha det mye omtalte møtet med manager Rafael Benitez etterpå.

Gillett og Hicks står også foran viktige beslutninger med tanke på klubbens nye stadion i Stanley Park, etter å gjennomgått planene på nytt for å vurdere eventuelle forandringer.