Neal får sentral rolle ved akademiet?

Phil Neal skal være høyaktuell for en nøkkelrolle ved Liverpools akademi i Kirkby. Rykter om Bent, Sissoko og Milito.

Liverpool Echo skriver i dag at Phil Neal noe overraskende har seilt fram som en av favorittene til en nøkkelrolle ved klubbens akademi i Kirkby etter Steve Heighways avgang. Klubbens mestvinnende spiller gjennom historien skal bli vurdert som en løsning for en av flere roller som skal fylles i tomrommet etter Heighway.

Echo skriver at Rafael Benitez skal ha vurdert flere kandidater etter at Heighway gikk av. Som vi har nevnt tidligere har Gary McAllister være en annen kandidat, men lokalavisen på Merseyside skriver nå at McAllister heller ønsker å være involvert i seniorfotball.

Neal anses som en perfekt mann til å binde Melwood og Kirkby nærmere sammen. Dersom han blir ansatt vil han rapportere direkte til Benitez, som nå vil ha hovedansvaret for treningsopplegget og speideropplegget tilknyttet akademiet. Echo spår at det blir store forandringer ved akademiet etter Heighways avgang, og at Benitez vil få mye sterkere innflytelse over akademiet nå enn det som har vært tilfellet tidligere.

Phil Neal kom til Liverpool i 1974, som Bob Paisleys første kjøp. Han spilte 648 kamper for klubben, og vant hele åtte ligatitler, serievinnercupen fire ganger, ligacupen fire ganger og UEFA-cupen en gang. Han forlot klubben i 1986, og har siden sittet i managerstolen i både Bolton, Manchester City og Coventry uten nevneverdig suksess.

Bent igjen aktuell?
The Daily Mail hevder at Charlton har satt en prislapp på £15M på Darren Bent, etter at Liverpool angivelig igjen skal ha vist interesse for London-klubbens toppscorer. Tottenham og West Ham skal også ha 23-åringen på ønskelisten. Bent gjorde 13 av Charltons 34 ligascoringer denne sesongen.

£15M for Sissoko
Gazetta dello Sport opplyser i dag at Liverpool har informert Juventus om at de må betale £15M dersom det skal bli aktuelt for Anfield-klubben å gi slipp på Mohamed Sissoko.

Milito nærmer seg?
Den spanske avisen AS melder at Real Zaragoza nå skal være villige til å selge midtstopperen Gabriel Milito til Liverpool. Argentineren skal ha gjort det klart at han ønsker å spille for de røde, selv om også Barcelona og Juventus har vist interesse.