Nederland og Spania til EM

Kuyt og Babel spilte da Nederland sikret EM-plass. Kewell fikk 90 minutter og imponerte for Australia. Israel hjalp England. Fortsatt EM-håp for Hyypiä. Norge og Riise i trøbbel. Grei seier for Argentina.

Spania og Nederland sikret seg plass i EM etter kveldens kamper. Nederland vant 1-0 mot Luxembourg. Dirk Kuyt fikk spille hele 2.omgang, mens Ryan Babel gjorde sin inntreden da syv minutter gjensto. På Santiago Bernabeu tok Spania en meget imponerende 3-0-seier mot Sverige. Pepe Reina var ubenyttet reserve. Fernando Torres og Xabi Alonso er som kjent hjemme på Melwood for å komme i form etter skadeopphold.

Israel beseiret Russland med 2-1 i Tel Aviv. Seiersmålet kom på overtid. Det betyr at England, med Steven Gerrard og Peter Crouch, kun trenger uavgjort mot Kroatia for gå videre fra gruppe E.

Norge ledet 1-0 mot Tyrkia i gruppe C, og var på god vei mot EM-sluttspill. Tyrkia snudde imidlertid kampen og seiret 2-1. John Arne Riise fikk tillit i 90 minutter. Dermed må Norge vinne på Malta, samtidig som Tyrkia avgir poeng hjemme mot Bosnia & Hercegovina, for å nå Euro 2008.

Sami Hyypiä ledet sitt Finland til seier 2-1 mot Aserbajdsjan. Også han var på banen i samtlige minutter. Shefki Kuqi sikret alle tre poengene med scoring fire minutter før slutt. Finland har fortsatt et håp om å nå EM-sluttspillet, men må da slå Portugal borte. Serbia må også avgi poeng mot Kazakhstan eller Polen.

Ukraina tapte 0-2 borte mot Litauen. Andriy Voronin ble byttet ut i det 69. minutt, like etter den andre scoringen. I en annen betydningsløs EM-kvalifiseringskamp var Steve Finnan samtlige minutter på banen da Irland og Wales spilte 2-2 i Cardiff. Daniel Agger blir hjemmesitter til sommeren. Det ble klart etter at Danmark tapte 1-2 mot Nord-Irland.

Harry Kewell spilte samtlige minutter og imponerte stort da Australia slo Nigeria 1-0 i en treningskamp på Craven Cottage.

Argentina beseiret Bolivia 3-0 i en VM-kvalifiseringskamp i Buenos Aires. Javier Mascherano spilte hele kampen.

Sjansen for å se Nabil El Zhar i OL i Beijing i 2008 ble vesentlig svekket. Marokkos OL-lag tapte nemlig 0-2 borte for Botswana. El Zhar ble byttet inn i løpet av kampen. Marokko har én kamp igjen i kvalifiseringen, hjemme mot Guinea i mars.

Momo Sissoko var ikke involvert da Mali tapte 2-3 for Senegal i privatlandskamp utenfor Paris.

Sist oppdatert 19.11.2007 kl. 12:49.