Nettet snører seg om Torres

BBC tror at klubbene er enige om en rekordavtale. Spania: Liverpool og Atletico enige om pris for Garcia. Cissé tilbudt til Espanyol. 90 minutter for Insua.

Luis tilbake til hjemlandet?
Den spanske sportsavisen Marca skriver i dag at Liverpool og Atletico er enige om en overgangssum for Luis Garcia. I artikkelen står det at Garcia, uansett om Torres går til Liverpool eller ikke, blir Atletico-spiller i løpet av denne uken. Prisen de to klubbene skal ha forhandlet seg frem til er 3,5 millioner pund.

Dette kommer samtidig som at BBC skriver at Atletico og Liverpool er enige om en overgangssum for Fernando Torres. Liverpool må ifølge BBC bla opp hele 26,5 millioner pund for stjernespissen. I så fall vil Rafa knuse klubbens overgangsrekord med vel over hundre millioner kroner.

23-åringen scoret 14 ligamål på 36 starter for Atletico Madrid i fjor.


Cissé til Espanyol?
I følge El Mundo Deportivo har Liverpool henvendt seg til den spanske toppklubben Espanyol. Rafa skal være interessert i å kvitte seg med Djibril Cissé, og selv om Marseille har sagt seg interessert, vil man tydeligvis være på den sikre siden. Man ser tydeligvis på Espanyol som en ideell klubb for den fargerike spissen.


Insua spilte 90 minutter
Emiliano Insua spilte hele kampen på venstreback da favoritt Argentina kun spilte 0-0 mot Tsjekkia i Gruppe E. Argentina skal ha presset på, men Tsjekkia forsvarte seg bra.