Nr.2 for Arbeloa

Liverpools nye høyreback har fått tildelt trøyenummer. Dirk Kuyt håper han kan få spille sitt første Merseyside derby fra start på lørdag. Djibril Cissé i landslagstroppen til Frankrike.

Overtar etter Kromkamp
Alvaro Arbeloa skal spille med nr.2 på ryggen framover.


Dirk ser fram til derby
Ni scoringer i Premier League gjør at nederlandske Dirk Kuyt er Liverpools toppscorer i ligaspillet denne sesongen.  Det var også den hardtarbeidende angriperen som fikk hull på byllen mot West Ham sist tirsdag.  Nå venter et lokaloppgjør mot Everton for Liverpools dyreste kjøp denne sesongen.  Da man forrige gang møttes på Goodison Park i første halvdel av september var Kuyt i ferd med å etablere seg i klubben og ble satt på benken fra start av Rafa Benitez.  Nå håper han å få tatt del i dette klassiske oppgjør fra avspark.

- Jeg hadde ikke min beste kamp mot West Ham på tirsdag, innrømmer den blonde spissen.  – Jeg er imidlertid ingen type som gjemmer meg og når det ikke fungerer prøver jeg bare hardere.  Det hjelper imidlertid når du scorer og laget vinner.

- Jeg synes jeg spilte elendig i første omgang mot West Ham, men var fast besluttet å gjøre det bedre etter pause og scoret et flott mål.

- Nå håper jeg å få spille fra start mot Everton, men det er det selvsagt sjefen som bestemmer.  Det var en dårlig dag for oss sist vi spilte mot dem, og det er noe jeg håper jeg aldri opplever igjen.  De blå supporterne var fra seg av glede og fansen til Liverpool vil ønske inderlig at vi denne gangen spiller bra og vinner.

- Jeg vet at det var første gangen på en god stund at Everton kunne nyte en slik stor seier over Liverpool, og jeg håper det var den siste, spesielt så lenge jeg er her.

- Kanskje vil det bli annerledes på Anfield, men uansett hvem som spiller hjemme føler vi at det er opp til oss å vise at vi er det beste laget.

- Fram til avspark vet jeg at fansen vil snakke om denne kampen, og slik vil det også være for spillerne.  Slik er det alltid foran en virkelig stor kamp.  Vi har en virkelig god hjemmestatistikk denne sesongen.  Den ønsker vi ikke å ødelegge, og spesielt ikke på lørdag.


Cissé tilbake på landslaget
Djibril Cissé er tatt ut i landslagstroppen til Frankrike, som neste uke spiller treningskamp mot Argentina.