Ny Carlsberg-avtale bekreftet

Liverpool FC bekrefter i dag at klubben har forlenget sponsoravtalen med Carlsberg med tre år. Dermed blir det danske bryggeriet klubbsponsor ut sesongen 2009/10.

Liverpool FC bekrefter i dag at klubben har forlenget samarbeidsavtalen med Carlsberg med tre år. Dermed blir det danske bryggeriet Liverpools offisielle klubbsponsor ut sesongen 2009/10. Carlsberg har vært klubbens hovedsponsor siden 1992, og samarbeidet er det lengste partnerskapet av sitt slag i Premier Leagues historie.

- Samarbeidet mellom Carlsberg og Liverpool er det lengste og mest suksessfulle innen fotballen, og er basert på tillit og gjensidig respekt, uttaler daglig leder Rick Parry til liverpoolfc.tv.

- Vi satser begge på å bli de beste på hvert vårt område, og vi ser frem til å bygge et enda sterkere forhold i årene som kommer, legger han til.

Keld Strudahl, som er Carlsbergs internasjonale markedsdirektør, stemmer i:

- Vi i Carlsberg er veldig bevisste på å støtte Liverpool og klubbens ambisjoner om å bygge et enda sterkere lag. Vi håper å få se enda bedre fotball og enda flere trofeer i de neste tre årene. Kontinuiteten i avtalen gjør oss i stand til å bygge videre på vårt gode forhold til supporterne. Vi har også stor respekt for Liverpools nye eiere, og ser frem til å fortsette det gode forholdet vi har hatt til klubben og knytte enda sterkere bånd med både ledelsen, spillerne, staben og fansen i årene som kommer.

Avtalen medfører at de to partene vil fortsette med felles markedsføringstiltak som vil komme både klubben og bryggeriet til gode både lokalt og internasjonalt.

Ung portugiser linkes
Den portugisiske avisen A Bola linker i dag både Liverpool og Arsenal til Sporting Lisboas midtbanespiller Miguel Veloso. En spiller som har kamper for Portugal U21.

Atletico ønsker seg Garcia uansett
Den spanske avisen Marca hevder i dag at Luis Garcia nå står på Atletico Madrids ønskeliste for sommeren uansett hva som måtte skje med Fernando Torres. Skal man tro rapportene fra Spania har Atletico bedt Liverpool sette en prislapp på Garcia, da ledelsen i Madrid-klubben tror at den lille teknikeren har fått hjemlengsel.