Ny reservelagstrener

Angel Vales er ansatt som reservelagstrener i Liverpool FC, og vil også hjelpe Rafa Benitez med analyser. Spiss fra Millwall klar for Anfield.

Ny mann i trenerteamet
Liverpools hjemmeside bekrefter i ettermiddag at Angel Vales (40) er ansatt som reservelagstrener og sjef for ”tekniske analyser”.

Spanjolen skal ha en lang og imponerende bakgrunn både når det gjelder analysering av kamper og som en del ungdomsutviklingen i klubber i Spania og Portugal.  Han har bl.a. en doktorgrad i sportsvitenskap.

- Jeg er henrykt over at sjefen har valgt meg til denne stillingen og at han har tro på at jeg kan bidra til suksess, sier Vales.  – Jeg er glad for å kunne være en del av denne store klubben og jobben med de beste supporterne i Europa.

Hvilke følger dette vil få for reservelagstrener Gary Ablett og hans assistent Hugh McAuley er foreløpig uvisst.  Ablett var på benken sammen med Benitez i kampen mot Wrexham sist lørdag, og vil ventelig jobben sammen med Angel Vales.  McAuley kan kanskje være aktuell for den ledige stillingen som trener for U18?


Amoo klar
Liverpool bekrefter at man har kjøpt spissen David Amoo.  Den hurtige spilleren kommer fra Millwall for et ukjent beløp.  Han har allerede begynt å trene på akademiet sammen med U18 laget.

- Vi er glade for å ha fått tak i David.  Han er et spennende ungt talent med fantastisk fysikk, sier Malcolm Elias på akademiet.  Han er en naturlig atlet med stor fart og som har representert London som springer under engelske skolemesterskap.

- Sammen med Marvin Pourie og Nathan Ecclesone vil han gi utmerket konkurranse om plassenei angrepet på årets U18 lag.