Ny sjanse for realistisk Potter

Darren Potter forstod at han aldri ville greie å komme fremst i midtbanekøen på Anfield. Ingen god lørdag for utlånsspillerne.

Scouser glad for rød utdannelse
Darren Potter skrev nylig under en permanent avtale med Wolverhampton.  22-åringen var en av ungguttene Rafa Benitez ga flest sjanser etter at han kom sommeren 2004, men den konstruktive midtbanespilleren greide aldri helt å etablere seg i førstelagstroppen.  Han sier nå at han skjønte at mulighetene ville bli svært begrenset på Anfield, samtidig for at han er glad for at han har fått sin opplæring hos de helrøde når han nå skal videre i sin karriere.

- Jeg ville gjerne ha blitt i Liverpool de neste 10 til 15 årene, men du må være realistisk, sier en ettertenksom scouser.

- Jeg var her i seks år og sjansene mine var begrenset, men årsaken til det var alle kvalitetsspillerne som er her.  Realistisk tankegang fortalte meg at jeg aldri ville greie å bryte igjennom.

- Jeg vil bli 23 år innen året er omme, og jeg må spille kamper.  Jeg kunne ha ventet hele min karriere i Liverpool uten å få muligheten.  Det gikk gradvis opp for meg.

- Det var noen store kvelder i Europa som jeg var involvert i og jeg tenkte:  ”dette er flott og nå går det bra”.  Uka etter var jeg ikke i bildet i det hele tatt.

- Du behøver å være involvert i troppen på 16-18 spillere hver uke.  En kan bare ta en kikk i garderoben, og det ville ha blitt svært vanskelig for meg å sjalte ut spillere som Gerrard, Alonso og Sissoko.  Alle lokale spillere som reiser vil likevel si at Rafael Benitez ga dem en fair sjanse.

- Jeg angrer ikke noe.  Jeg har fått en god fotballutdannelse under Steve Heighway på ungdomsakademiet.  Vi har blitt lært ”the Liverpool way”, og vi vet at det er den beste måten.


Målløse utlånspillere
Det ble ingen stor lørdag for de utlånsspillerne som var involvert i kamper i går.  Djibril Cissé spilte hele kampen for Marseille borte mot Le Mans, men var med på et 2-0 tap og fikk i tillegg gult kort.  Anthony Le Tallec var ubenyttet reserve da hans Sochaux spilte 0-0 borte mot PSG.

I Skottland kom Adam Hammill inn som innbytter for Dunfermline i det 43.minutt.  Bunnlaget spilte 0-0 borte mot Dundee United.  Danny O’Donnell var på sin side ubenyttet reserve da Crewe gikk på en smell med 0-4 hjemme mot Leyton Orient.