Ny TV-kamp

Liverpools bortekamp mot Manchester City blir vist direkte på TV. Xabi Alonso har tro på ny Champions League-finale.

Liverpools supportere kan fryde seg over at enda en av favorittlagets kamper går på TV. Canal+Sport 2 viser nemlig Manchester City – Liverpool direkte, med sendestart fra City of Manchester Stadium  kl 15.55 lørdag 14.april.

Alonso tror på CL-avansement
I et intervju med Sky Sports News virker Xabi Alonso å ha god tro på at Liverpool igjen kan nå en Champions League-finale. Men han frykter samtidig kvartfinalemotstander PSV Eindhoven.

- I Champions League er vi i en god situasjon, og vi har selvtillit. Vi har stor respekt for PSV. De vil bli en tøff motstander for oss. Det beviste de ved å slå ut Arsenal. Det er fortsatt høyt opp og langt frem, men vi har tro på at vi kan nå finalen igjen. Men vi må ta ett steg om gangen, og konsentrere oss om kvartfinalene mot PSV først, uttaler spanjolen.

- Vi spilte mot dem i gruppespillet, hvor vi klarte uavgjort i Eindhoven og vant på Anfield. Vi vet at kvartfinalene blir to helt annerledes kamper, men vi kjenner godt til vår motstander.

Når det gjelder Premier League, så irriterer Alonso seg fortsatt over den svake starten Liverpool hadde denne sesongen.

- Jeg skulle ønske at vi var i en bedre posisjon i Premier League nå. Vi startet sesongen noe skuffende, ved å tape så mange bortekamper. Derfor er også avstanden frem til teten så stor.