Nytt kjemperesultat av U18

Nathan Eccleston gjorde hat-trick da Liverpool U18 fulgte opp suksessen i juniorcupen i midtuken med en ny kjempekamp mot West Bromwich. Nok en gang ble sluttresultatet 5-0 til de røde.

Liverpool ledet 1-0 etter en jevn førsteomgang. Marvin Pourie ga de røde ledelsen etter 26 minutter. I andre omgang gjorde så Eccleston sine tre mål, samt at innbytter Michael Collins også fant veien til nettmaskene. Eccleston er dermed oppe i 15 mål så langt denne sesongen.

Trener Hugh McAuley var skuffet over spillet før pause, men fikk se et helt annet lag i andre omgang.

- Nathan gjorde tre flotte mål. Han har imponert med sine avslutteregenskaper denne sesongen, og nå må han jobbe hardt for å følge opp dette etter nyttår. Klarer han det, kan han nå langt, uttaler treneren til liverpoolfc.tv.

- Jeg er ikke særlig fornøyd med første omgang. Da spilte vi ikke slik vi vet vi kan. Men vi fikk ordnet på ting i pausen, og responsen i andre omgang var veldig god. Vi gjorde noen flotte mål, og jeg synes innbytter Alex Kacaniklic kom inn og bidrog sterkt til det. Han var livlig, og vi avsluttet kampen sterkt.

- Vi satte oss selv et mål før de tre kampene vi har spilt den siste uken, mot Crewe, Wycombe og West Bromwich, og det nådde vi ved å vinne alle tre. Så jeg er fornøyd med guttene, og vi kan nå se frem mot det nye året med styrket selvtillit.

Det var isende kaldt på akademiet i Kirkby i dag. Liverpool åpnet i høyt tempo, og kunne ha tatt ledelsen i løpet av de ti første minuttene. Først ropte de på straffe for døve ører etter seks minutter, og deretter hadde Marvin Pourie et skudd i treverket. Gary Mackay-Steven hadde også et skudd som gjestenes keeper reddet.

WBA truet sjelden Martin Hansen i Liverpool-målet, og deres eneste sjanse av betydning kom etter 23 minutter når Stefan Morrison skjøt like utenfor. Tre minutter senere tok så Liverpool ledelsen når Mackay-Steven la en perfekt pasning til Pourie, som avsluttet fra like utenfor 16-meteren.

Ti minutter ut i andre omgang doblet de røde ledelsen da Alexander Kacaniklic forserte på venstrsiden og fant Nathan Eccleston inne i feltet. Toppscoreren gjorde ingen feil fra kort hold.

Resten av kampen ble enveiskjøring mot WBA-målet. 3-0 var en kopi av 2-0 scoringen. Kacaniklic serverte igjen ballen på et sølvfat til Eccleston etter godt forarbeide på venstreflanken.

Steve Irwin, Joe Kennedy og Astrit Ajdarevic var alle nær ved å øke ledelsen før innbytter Michael Collins gjorde 4-0 etter 72 minutter. Den unge spissen hadde erstattet David Amoo tolv minutter tidligere.

Eccleston fastsatte sluttresultatet og fikk sitt hat-trick i sluttminuttet, etter at han hadde fått en scoring annulert for offside noen minutter tidligere. Denne gangen var Sean Highdale nest sist på ballen.

Liverpools lag: Hansen, Irwin, O'Connor, Wooton, Kennedy, Highdale, Amoo (Collins 62), Ajdarevic, Pourie (Scott 70), Eccleston, Mackay-Steven (Kacaniklic 46).