Nytt tap for Lucas

Liverpools nye midtbanespiller spilte hele returkampen i Copa Libertadores, som Gremio tapte 5-0 totalt. Ajdarevic på treningsleir. Partridge offisielt klar for Chester.

Kjempesmell for Lucas & Co
Fansen til Gremio hadde skutt opp fyrverkeri ved hotellet som Boca Juniors bodde på natten før returkampen i det søramerikanske svaret på Champions League, Copa Libertadores, men til ingen nytte.  Etter 3-0 tap i den første kampen måtte det et lite mirakel til om brassene skulle greie å snu det hele i returkampen hjemme.

Med Lucas med fra start på midtbanen hadde Gremio forsøk i stengene rett før og rett etter pause, på stillingen 0-0, men to scoringer mot slutten av Juan Roman Riquelme sørget for 5-0 sammenlagt til Boca.

Lucas Leiva spilte hele kampen og fikk et gult kort etter 70 minutter.


Astrit i Sverige
Liverpools svenske juniorspiller Astrid Ajdarevic er blant de 64 spillerne som Sverige U17 har kalt opp til treningsleir i Halmstad 8-15.juli.  Etter ei uka med trening vil 18 spillere bli tatt ut til en turnering i Halland som foregår umiddelbart etterpå.


Partridge klar for Deva
Chester City bekrefter på sin hjemmeside at Richie Partridge har skrevet under på en toårig kontrakt.  Det tidligere Liverpool-reserven ble nylig frigitt av Rotherham United.  Den kjappe vingen har også hatt opphold i Bristol Rovers, Coventry og Sheffield Wednesday.