O'Donnell offisielt klar for Crewe

Liverpool bekrefter at reservelagsspilleren Danny O’Donnel har gått til Crewe. Spansk avis mener at Rafael Benitez ennå ikke har bestemt seg for om han vil gå for Milito eller Forlan.

Forsvarer til Gresty Road
LFC bekrefter i ettermiddag at Danny O’Donnell har skrevet en permanent avtale med Crewe Alexandra, etter at forsvareren hadde et vellykket låneopphold for laget til Dario Gradi sist sesong.  Den høyvokste O’Donnell, som trives best som midtstopper men også kan spille høyreback, fikk aldri noen offisiell kamp for de helrøde.  Det nærmeste han kom var pre-season kamper mot Wrexham og nettopp Crewe.  Overgangsbeløpet sies å være £100.000.


Vurderer 28-årige spisser
Ifølge den store spanske sportsavisen AS ligger det an til at Rafael Benitez vil prøve å sikre seg enten Diego Milito eller Diego Forlan, slik Liverpool Echo også hevdet for noen dager siden.

AS antyder at Milito er øverst på blokka til Rafa, men at Real Zaragoza forlanger et beløp langt over hva Liverpool mener spilleren er verdt.  På Anfield skal man ha håp om å få presset prisen ned, men siden bror Gabriel Milito kan være på vei til Juventus for om lag £13M kan det være at Zaragoza vil prise ut sin toppscorer.  Benitez har som kjent også vist interesse for midtstopper Gabriel Milito.

Forlan har et transfertak på om lag £16M, men normalt selger spanske klubber for en god del under klausulen som de aller fleste toppspillerne har.  Følelsen i Spania er at Diego Forlan vil være lettere å sikre seg enn eldstebror Milito.

Diego Milito og Diego Forlan er begge 28 år og kommer fra henholdsvis Argentina og Uruguay.  De har også nokså like karrierer i La Liga. 

Milito har scoret 36 må på de to siste sesongene for Real Zaragoza, og med 22 fulltreffere denne sesongen har han bare Ruud van Nistelrooy foran seg på scoringslista i spansk toppdivisjon.  Forlan ble toppscorer i La Liga i 2004/05 med 25 mål, da han overrasket alle etter å ha vært en flopp hos Manchester United, og står med imponerende 54 mål på 103 kamper for Villarreal.  19 av disse målene har kommet denne sesongen, hvor han har funnet formen mot slutten av fotballåret og scoret ni ganger på de siste seks kampene.  Begge de to spissene står for øvrig bare bokført med én målgivende hver denne sesongen, som forteller at det er målscorere vi snakker om.