O'Donnells overgang på vent

Champions League-finalen har ført til at O'Donnells overgang til Crewe ennå ikke er klar. Dario Gradi har ikke klart å få tak i Parry. Nedtur for Ryan Flynn. Insúa til trenasjoners i Chile.

Crewe er svært ivrig etter å sikre seg Danny O’Donnell. Forsvarspilleren var utlånt til ”The Railwaymen” hele forrige sesong, og nå skal partene i prinsipp ha kommet til enighet om en permanent overgang for 21-åringen. Liverpool skal visstnok godta at spilleren går vederlagsfritt mot at de får prosenter ved et videresalg. Foreløpig er overgangen satt på vent, da Dario Gradi ikke har lyktes med å komme i kontakt med Rick Parry den siste uken.
- Jeg har ikke hørt fra Rick i Liverpool, noe som er overraskende, men jeg vet at han har hatt mye å tenke på. Jeg kan ikke plage ham hele tiden, uttaler Dario Gradi, som nå har tatt steget opp fra å være manager til å bli Director of Football i Crewe.

- Men Danny rapporterte inn til ettersesongslutt-trening på mandag, så jeg er ikke mistenksom. Han er svært villig til å komme hit, og jeg kan ikke se at det blir noen problemer.

Nedtur for Flynn
Ryan Flynn har den siste uken vært opptatt med EM-kvalifiseringskamper for Skottland U19. Sist onsdag ble det tap 1-2 mot Tyrkia på Dens Park i Dundee. Flynn spilte de siste 24 minuttene, og var direkte skyld i Tyrkias seiersmål med en svak tilbakepasning. To dager senere beseiret imidlertid skottene Georgia med samme sifre i Perth. Flynn startet kampen, men ble byttet ut et kvarter før slutt. Skottland trengte nå å vinne mot Portugal for å gå videre, samtidig som Tyrkia ikke måtte beseire Georgia. Tyrkia klarte til slutt kun 1-1 mot Georgia, men det hjalp lite da Skottland gikk på en smell mot portugiserne, også det i Perth. Liverpools midtbanespiller entret banen i det 63. minutt på stillingen 0-2, og ved kampslutt kunne Portugal juble for seier 4-2 og EM-billett. Dermed ser Liverpool ut til å stå uten representant i sommerens U19-mesterskap. Spania har ennå ikke spilt sine kvalifiseringskamper, men verken Miki Roque eller Godwin Antwi er med i den spanske troppen til kvalifiseringskampene i Halden og Sarpsborg mot Island, Aserbajdsjan og Norge i tidsrommet 30.mai til 4. juni.

Insúa til trenasjoners
Emiliano Insúa har reist med den argentinske U20-landslagstroppen til chilenske Viña del Mar. Der skal Argentina U20 delta i en turnering som et ledd i forberedelsene til U20-VM. I morgen venter kamp mot Mexico, mens vertsnasjonen står på motsatt banehalvdel på fredag. Turneringen avsluttes med Chile-Mexico søndag 3. juni.