O'Neill berømmer Bellamy

Gamle kjente møtes på Villa Park på søndag. Tre eller fire ute for hjemmelaget. Florent Sinama-Pongolle likevel aktuell til TV-kamp mot Barcelona.

Carew håper på ”hattrick”
Vi har tidligere nevnt at Patrik Berger kan få muligheten til å møte gamle kjente på søndag ettermiddag, men det er også flere andre interessante ”gjenforeninger” på Villa Park. 

Det har vært rykter i avisene om at Martin O’Neill vil prøve å hente Craig Bellamy til Villa til sommeren, dersom Rafael Benitez er villig til å lytte til bud for den temperamentsfulle waliseren.  Bellamy har tidligere spilt for O’Neill i Celtic, og manageren har bare lovord å si om 27-åringen.

- Han var briljant for meg i de månedene vi hadde ham.  Vi hadde aldri et problem med ham.  Han ga oss et stort løft da han kom fra Newcastle og til slutt var vi bare et par minutter fra å ta tittelen.

- Han har siden reist til Liverpool og jeg vil anta han visste hva han gikk til i Liverpool, hvor forventningene vil være veldig høye og det kan være at han ikke får spille hver uke.  Det vil være noe Craig ikke vil være særlig fornøyd med, men du må tolke den kommentaren på riktig måte.

Samtidig vil norsk presse helt sikkert fokusere på møtet mellom John Carew og John Arne Riise, ikke minst etter den famøse episoden i Drammen for noen år siden.  Carew har også spilt for Valencia under Benitez og vunnet begge de to gangene han tidligere har møtt Liverpool.

- Villa har ikke vunnet mot Liverpool på hjemmebane siden 1998, men jeg er sikker på at vi har kapasitet til å forandre det, mener Carew.  – Vi spilte meget bra mot Arsenal og fortjente virkelig å vinne den kampen.

- Vi var skuffet i etterkant, men forhåpentligvis har vi nå hellet på vår side og kan få til et godt resultat mot Liverpool.  Det ville vært fantastisk.  Jeg har spilt to ganger tidligere mot dem og vunnet begge gangene.
 

- Episoden med Riise tilhører fortiden, og er noe jeg helt har glemt.


Shaun Maloney tvilsom
Aston Villa har langtidsskadede Chris Sutton, Mark Delaney og Martin Laursen uaktuelle til søndagens kamp.  Midtbanespilleren Shaun Maloney vil ha en test foran kampen, etter å ha mistet oppgjøret mot Arsenal med sykdom.


Flo kan rekke toppkamp
Florent Sinama-Pongolle var regnet som uaktuell til morgendagens kamp mot ligaleder Barcelona, men utlånsspilleren er likevel tatt med i troppen og man håper han kan friskmeldes innen kampstart.  Kampen Recreativo v Barcelona sendes på flere TV-kanaler lørdag kveld.