Offisielt: På amerikanske hender

98,6% av aksjene er nå solgt til George Gillett jr og Tom Hicks, og amerikanerne er da formelt de nye eierne av Liverpool Football Club.

Da fristen for å selge aksjer til Gillett og Hicks løp ut, for £5000 pr aksje, hadde de to forretningsmennene sikret seg 98,6% av aksjekapitalen.  

Den største aksjeholderen ved siden av David Moores og Granada, lokale Steve Morgan, ønsket i går det nye eierskapet velkomment og bidro ved sitt salg til en udramatisk overtakelse.  Regler gjør at Gillett og Hicks nå kan kreve inn de resterende aksjene slik at man har kontroll på 100%.

Familiene Gillett og Hicks vil nå registrere klubben som et privat selskap, og det er antatt at spesielt Fraser Gillett vil få en sentral rolle i Liverpool FC.  Sønnene Fraser Gillett og Tom Hicks jr er sammen med George og Tom, i tillegg til Rick Parry og David Moores, med i det seks mann store og nye styret.

Til neste kamp mot Arsenal skal hele styret være på plass, og George Gillett og Tom Hicks kan da altså ta sine plasser på ærestribunen som offisielle eiere av Liverpool Football Club.

Familiene Gillett og Hicks på Anfield.  Fraser og George Gillett ytterst til venstre, mens Tom Hicks jr står ved ved siden av sin far med en ball i hendene.