Også Finnan enig om ny kontrakt

Finnan og LFC enige om ny avtale. Gillett skryter av Gerrard og Carra. Fortsatt kamp om plassene på finalelaget. Alonso tar gjerne straffekonk igjen. Steve Morgan kjøpte Wolves for £10.

Liverpool Echo bekrefter i ettermiddag at Steven Gerrard og Jamie Carragher har kommet til enighet med Liverpool om nye fireårskontrakter. Steve Finnan skal også ha blitt enig med klubben om en ny avtale.

Gillett skryter av Gerrard og Carragher
George Gillett er svært begeistrert for å se hvilken innflytelse gerrard og carragher har hatt på Liverpool siden han og Tom Hicks tok over Liverpool i februar. Gillett forlot Colorado i helgen for å sette kursen mot Hellas.
- Du vet, jeg har aldri opplevd noe lik det. Jeg er sikker på at det er andre situasjoner. Jeg er bare ikke kjent med det, hvor du har to unge menn som kommer fra samme området, og som kom inn i systemet på Akademiet i en alder av ni år og har vært i klubben i alle disse årene, og de har blitt en vesentlig del av klubben at de ikke bare er viktige, men at de står fra som ledere og med intellekt og energi.

- Når man er i nærheten av banen, kan man høre det.

- Vi har fordelen av å ha to ekstraordinære ledere dere ute samtidig, én på midtbanen og fremover og én annen i bakre rekker. Ikke mange klubber har det!

Fortsatt kamp om plassene på finalelaget
Benítez påpeker igjen at det fremedles er flere plasser å kjempe om i startoppstillingen. Fem dagers treningsleir i Spania overbeviste Rafa at spillerne hans er bestemte på å løfte det gjeveste e-cuptrofeet for sjette gang. Petter Crouch og Craig Bellamy kjemper om spissplassen ved siden av Dirk Kuyt, mens Bolo Zendens skade åpner muligheter for Harry Kewell, Mark González eller Alvaro Arbeloa. Liverpool Echo melder t Zenden var med på flyet til Athen i morges, men han er fortsatt regnet som svært tvilsom til kampen.
- Spillerne vet at alt er mulig for dem. Jeg ser det på treningsfeltet, sier Benítez.

- Vi kommer ikke til å bestemme laguttaket før vi må, og vi har mange flere muligheter nå enn for to år siden. Spillerne jobber virkelig hardt, og forholdene i Spania var gode. Vi arrangerte treningsøkter senere på kvelden for å tilpass spillerne til kamptidspunktent i Athen. Vi kunne ikke forberede oss på denne måten før Istanbul, men denne gang synes vi at det var en god idé.

Rafa glad for å ha Garcia tilbake i trening
Liverpool har også mottatt gode nyheter på Luis Garcia. Han er tilbake i trening etter en korsbåndsskade, men finalen kommer uansett for tidlig for ham.
- Det er for tidlig for Luis å spille, men det er godt å ha ham tilbake i trening igjen, uttaler Benítez. Luis Garcia ble erstattet på spillerlisten for Champions League i februar da det ble klart at han ikke kunne spille igjen denne sesongen.

Alonso tar gjerne straffekonk igjen
Xabi Alonso har ingenting i mot om finalen også i år vil bli avgjort å straffespark.
- Jeg ville like om det blir straffespark dersom det ender slik som det gjorde i 2005. Vi trener mye på det. Det er alltid viktig å gjøre det. Jerzy var god for oss i Istanbul for to år siden og Pepe er kjent i Spania for å redde straffespark. Han trener mye på det og forberederer veldig godt. Dersom det går til straffer, vil jeg føle meg sikker. Reina studerer og analyserer sammen med keepertreneren hvordan motstanderen tar straffer. De gjør en flott jobb.

Morgan kjøpte Wolves
Steve Morgan, som tidligere eide 6% av aksjene i Liverpool, har tatt over eierskapet i Wolverhampton Wanderers etter å ha kjøpt alle aksjene til president Sir Jack Hayward for £10 mot at han investerer 30 millioner pund de neste årene. Morgan forsøkte ved flere anledninger å kjøpe Liverpool FC uten å lykkes.