Overraskelsen Arbeloa

Alvaro Arbeloa har overrasket alle med sin gode start på sesongen. Han har spilt hvert eneste minutt av samtlige kamper så langt. Carra trygg på å bli spilleklar til neste kamp.

Rafael Benitez roser i dag Alvaro Arbeloa, etter forsvarsspillerens gode start på sesongen. Spanjolen er den eneste utespilleren som har spilt alle kamper, ja faktisk hvert minutt av alle kamper, så langt. 24-åringen har figurert både som venstre- og høyreback i de seks kampene som har vært spilt.

- Arbeloa har gjort en god jobb for oss så langt. Han er en ung spiller som er i god form, og han vil bare bli enda bedre i tiden som kommer. Han har ikke vært vant til å spille venstreback, men har løst oppgaven veldig bra. Husk bare hvor godt han spilte i debuten sin, da han hadde markeringsjobben på Lionel Messi mot Barcelona. Allerede da fikk man et innblikk i egenskapene han besitter, skryter Benitez av landsmannen.

- Men Alvaro er faktisk best som midtstopper eller høyreback, og det viser hans kvaliteter når han kan gå rett inn på laget og bekle en annen rolle enn den han er vant med, legger manageren til.

- Vi har hatt landskampavbrekk og noen skadeproblemer denne sesongen, så jeg har valgt å benytte spillerne jeg har fått jobbe med og som er skadefrie. Alvaro har tatt veldig godt vare på sjansene sine, sier Rafa til liverpoolfc.tv.

- Vi er veldig godt fornøyd med ham, men han kan fortsatt bli bedre. Han må fortsette å jobbe hardt, og dersom han klarer å beholde den gode formen er jeg sikker på at han får mange kamper for oss denne sesongen.

Etter 6-0 over Derby er manageren svært fornøyd med alle lagdeler.

- De par siste årene har vi vært solide defensivt, og jeg er fornøyd med at denne sesongen har startet på samme måte. Samtidig er det viktig at spissene gjør mål, og for øyeblikket spiller laget bra som enhet.

Carra er sikker på at han blir klar til Pompey-kampen
Til våren vil det være 18 år siden sist Liverpool tok ligagull. Jamie Carragher lover nå Liverpool-supporterne at han vil gi alt for at ventetiden skal ta en ende. De røde leder som kjent ligaen for aller første gang etter at Rafael Benitez kom til klubben. Den skadde midtstopperen er desperat etter å beholde den posisjonen sesongen ut.

- Det er lenge siden Liverpool vant ligaen sist, og når du snakker med supporterne i gatene, er det ligaen de ønsker å vinne i mai, sier Carra til LFC Magazine.

- Jeg skjønner hvordan de føler det, og jeg skulle like å vinne ligaen. Vi kommer til å gi alt denne sesongen, for å ta vår første Premier League-tittel, legger han til.

- Styret har støttet manageren ved å la han handle gode spillere, og nå er det opp til oss spillerne og betale dem tilbake for dette.

Carragher føler seg nå sikker på at han vil være spilleklar igjen etter ribbeinsbruddet til neste ligakamp, borte mot Portsmouth 15.september. Nå drømmer han om et ligamesterskap før Liverpool flytter bort fra Anfield i 2010.

- Vi får et nytt stadion i Stanley Park om et par år, og disse planene har gitt alle en vitamininnsprøytning. Men det ville være fint om vi vant ligamesterskapet minst en gang før vi forlater Anfield. Dette er stedet hvor klubben tok sitt første mesterskap, og det ville være passende om Steven Gerrard kunne løfte trofeet på denne ærverdige arenaen før den er en saga blott.

- Men det er ikke bare ligaen jeg ønsker å vinne denne sesongen. Jeg ville like å vinne FA-cupen, ligacupen og Champions League også. Jeg synes ikke man skal veie trofeer opp mot hverandre. Vi har vunnet alt i min tid i klubben, med unntak av ligaen, og i det øyeblikket du løfter et trofé over hodet, betyr det faktisk egentlig ikke så mye hvilket av dem det er.