Overtagelse i neste uke?

BBC Sport tror at en overtagelse vil skje først i neste uke. Parry om transferpolitikken. Det jobbes hardt med å skaffe spillerforsterkninger.

Rick Parry uttalte på BBC Radio Five i går at en klubbovertagelse er like om hjørnet. Ifølge BBC skal klubbstyret i morgen diskutere det seneste forslaget fra Dubai International Capital. Avtalen forventes imidlertid ikke å bli fullført før i neste uke. DIC skal være villig til å legge £156M på bordet for klubbens aksjer.

I gårsdagens intervju på BBC Radio Five Live snakket Rick Parry ut om klubbens overgangspolitikk.

BBC: - Hva syns du om uttalelsene at Liverpool kan lære av Arsenal når det gjelder kjøp av unge spillere?
Parry: - Jeg tror Rafa er utålmodig etter suksess, som vi alle er, og til syvende og sist, har vi brukt mye penger på spillere. Man kan ikke gjøre alt samtidig. Dersom prioriteringen er førstelagsspillere og man har et fastsatt budsjett, så er det klart at de unge spillerne må vente. Som Rafa sa tidligere i uken har Arsenal gjort dette i 10 år. Vi er to år inn i et prosjekt, så vi har en lang vei å gå. Wenger har kjøpt gode unge spillere i lang tid, og begynner nå å se fruktene av det.

- Synes du at dere skal bruke mer penger på unge spillere?
- Vi har allerede signert tre spillere denne uken, men man må gjøre prioriteringer, og selvsagt er prioriteringen førstelaget. Vi har investert betydelige summer i førstelaget de siste tre årene. Man må ta et steg av gangen.

- Er det sannsynlig at dere kommer til å kjøpe flere spillere før overgangsvinduet stenger?
- Vi kan godt komme til å gjøre det. Vi får se hva de neste par dagene bringer. Vi arbeider med noe i øyeblikket, og vi kommer til å avsløre nyhetene når vi er ferdige. Vi jobber hardt med det.

- Kommer noen til å bli solgt?
- Jeg tror det er usannsynlig fordi vi har mange kamper å spille. Vi har hatt et par skader, så det er lite trolig at noen forsvinner.

I dag melder altså Liverpool Echo at Lucas Neill kan være på vei fra Blackburn i bytte med Stephen Warnock.