Owens & Co ser fram til finalekamper

Liverpool forventer jevne kamper mot Manchester United i juniorcupen, men trener John Owens og skandinavene Astrit Ajdarevic og Martin Hansen er optimistiske.

Liverpool.no fikk nylig noen kjappe ord med trener John Owens, Astrit Ajdarevic og Martin Hansen på ungdomsakademiet i Kirkby.  De røde spiller finalekamper mot Manchester United 16. og 26.april i den engelske juniorcupen, det første møtet er altså allerede på mandag på Anfield.  Begge kampene vises direkte på Sky Sports.

Hvordan ser du på dette John?
- Trenere og de spillerne som ikke var involvert med reservelaget var og så på semifinalen mellom Manchester United og Arsenal på Old Trafford.  For å være ærlig må Arsenal ennå lure på hvordan de greide å ikke vinne den kampen, de var det beste laget i lange perioder.  Nå blir det United og det tror jeg passer oss bra.  Vi kjenner dem godt og vi har spilt jevne kamper tidligere denne sesongen.  Jeg er helt sikker på at det blir jevnt i disse oppgjørene også.

Astrit, du vil miste den første kamp pga et rødt kort men er klar til returen på Old Trafford?
- Huff ja, ikke snakk om det.  Jeg får satse på at gutta greier å gi oss et godt utgangspunkt på Anfield.  Dette er en stor mulighet for alle til å kunne vise seg fram og i det hele tatt å vise at vi kan spille god fotball.

Du har hatt noe problemer med ryggen, Martin?
- Jeg har jobbet hardt med spesielle øvelser for å komme meg over ryggskaden, og det ser ut til å gå bra.

Hvordan tror du sjansene er i finalen?
- Vi har et godt juniorlag, og vi har en god trenerstab i ryggen.  Jeg tror vi har en god sjanse til å vinne mot United.  Jeg gleder meg til å spille for mye folk på Anfield og Old Trafford, og dette er bare nødt til å inspirere alle som er med.