Owens fornøyd med juniorene

Trener for U18, John Owens, var godt fornøyd med at hans elever med ti mann greide uavgjort mot Blackburn i helgen. Reservelagskamp mot Newcastle flyttet.

Det ble 0-0 for Liverpools juniorlag mot Blackburn på lørdag, i en kamp hvor Ray Putterill ble utvist midtveis i 1.omgang.  Trener John Owens var derfor bra fornøyd med uavgjort mot et lag som tradisjonelt har gode juniorer, og man ser nå fram mot neste ligakamp mot Stoke til helgen og ikke minst kvartfinale i juniorcupen torsdag om en drøy uke.

- Blackburn ligger på andreplass så vi forventet en vanskelig kamp og den ble ikke lettere av at Ray Putterill ble utvist, forklarer Owens.

- Jeg synes imidlertid vi var det beste laget, og selv om de satte oss under press på dødballer gjorde vi det godt.  Vi fant det vanskelig å komme høyt opp på banen med bare en spiss, og det begrenset vårt angrepspill.  Likevel hadde begge keeperne lite å gjøre.

- Vi holdt bra på ballen og arbeidet hardt for hverandre.  Jeg var fornøyd med innsatsen til de ti som var igjen på banen.

Juniorlaget spiller kvartfinale i den nasjonale juniorcupen torsdag 15.februar, borte mot Sheffield United.  Det medfører at reservelagskampen mot Newcastle, tidfestet til 12.februar, er blitt utsatt på ubestemt tid.  Neste reservelagskamp er borte mot Sheffield United i morgen, torsdag 7.februar.