Øystein ble medlem nr 25.000

Supporterklubben passerer ny ”all time high” og gratulerer Øystein Lønning som medlem nummer 25.000.

Torsdag passerte Supporterklubben medlem nummer 25.000 og formann Pål Chr Møller er selvsagt fornøyd med at medlemstilveksten som har vært de siste årene.

 

- Etter vi la om deler av driften i 2001 har vi jobbet målrettet på viktige punkter som medlemsbladet, hjemmesiden og ikke minst medlemsservice.

Han forsetter:
- Etter noen hektiske år, da mesteparten av energien ble brukt på KopShop, valgte vi å sette bort den delen av virksomheten. Det er en modell vi kommer til å videreføre. Slik styret vurderte situasjonen ønsker vi heller å utnytte ansatte på ”kjernevirksomhet” enn å pakke krus og skjerf.

Fra å være 13.000 medlemmer i 2001, passerer vi altså nå 25.000 – og den røde familien er på størrelsen med en middels norsk kommune. Det er en ytterligere bekreftelse på at veivalget var riktig og Møller sier at LFCSCSB kommer til å satse ytterligere på www.liverpool.no og Kopite i 2007.

- Vi kommer til å innføre en del spennende ting både når det gjelder medlemsbladet, men ikke minst også på nettet. Jeg vil ikke røpe mer nå, men vi jobber 110 % på å videreutvikle disse produktene ytterligere. Samtidig håper vi også til å satse videre på andre attraktive tilbud.

Formannen tror vi går en spennende tid i møte både på og utenfor banen. Avslutningsvis sier Pål at han er mektig imponert over det røde engasjementet over det ganske land. Spesielt med tanke på at ligamesterskapet enda ikke har havnet i troféskapet på Anfield siden 1990.

- Det viser igjen at vi er en lojal og sammensveiset gjeng som støtter klubben vår i motgang og medgang. Vi har hatt noen hyggelige Cup-finaler de siste årene, men ingenting kan måle seg med ligaen. Når vi vinner ligaen igjen vil det bli feiret som tidenes fotballfest, spår formannen.

 

Øystein fikk tur til Anfield
Medlem nummer 25.000 tikket inn i går (torsdag) og innbetalingen kom fra Øystein Lønning fra Bømlo. 22-åringen trodde det nesten var en spøk da supporterklubben ringte og gratulerte. Han fikk samtidig et gavebrev slik at han får mulighet til å besøke Anfield.

 

Vi gratulerer Øystein og ønsker han en riktig god tur!