Paisley blir ikke adlet

Englands statsminister om hvorfor Liverpools mest suksessrike manager noensinne ikke blir adlet. Rafa kommenterer Eto’o-ryktene. Viktige PSV-spillere blir skadefrie.

Paisley blir ikke adlet
- Bob Paisley utrettet store ting med Liverpool. Det er lett å skjønne hvorfor så mange personer ønsker at han skal bli adlet, sier statsministeren.

- Dessverre er dette umulig å gjennomføre, da en slik adelstittel kun gis til personer som fortsatt er i live. Selv om Paisley ikke har fått en slik tittel, husker vi alle godt hva han gjorde for Liverpool. Han vil alltid stå som en av de beste managerne i engelsk fotball, og slik vil vi også huske han, avslutter Blair.


Rafa benekter Eto’o-forhandlinger
Barcelonas spiss Samuel Eto’o snakket tidligere denne uken om at han beundrer Liverpool og Steven Gerrard.
Kameruneren ble imponert over de røde da man møttes i Champions League, og han har brukt store ord da han har pratet om klubben.
Den notoriske målscoreren har i den siste tiden blitt linket bort fra de regjerende spanske mesterne, etter en påstått krangel med trener Frank Rijkaard.
Rafa Benitez kommenterer ryktene om at spissen er på vei til Merseyside.

- Samuel er veldig smart. Nesten alle har et ønske om å spille ved siden av Alonso og Gerrard. Det er imidlertid for tidlig å snakke om eventuelle nye spillere nå.
Eto’o er god, og at han og Gerrard vil spille sammen, er helt naturlig, sier spanjolen.

- For øyeblikket er det kun spekulasjoner, og ingenting mer, avslutter manageren.


PSV får tilbake viktige spillere
Nederlendernes ivorianske spiss Arouna Koné er klar for returoppgjøret i Champions League. 23-åringen har slitt med en kneskade i en måneds tid, men meldes å være hundre prosent frisk til kampen på Anfield.

Jefferson Farfan pådro seg imidlertid en liten skade etter det første oppgjøret, men han ventes også å være klar til kampen.


Liverpool snapper opp jamaicansk unggutt?
Ryktene sier at Liverpool skal ha lyst til å signere den unge spissen Reneil ”Ricky” Sappleton. Spilleren er for øyeblikket på et treningsopphold på Melwood, og han fikk et kort innhopp i reservenes 3-1 tap mot Manchester City tidligere denne uken.  Den sterke angriperen scorte 25 mål på 30 kamper for QPR U-18 i fjor, og har hittil satt 11 mål på 12 kamper denne sesongen.

Sappleton er en sterk spiss, som er flink til å holde på ballen. Han og Emile Heskey har en slående likhet utseendemessig.