Pako arbeidsledig til juli

Liverpool FC kom i ettermiddag med en pressemelding om avtroppende assistentmanager Pako Ayestarán. Ny seier for Nemeth, Gulacsi og Ungarn U19.

Pako Ayestarán og Rafa Benítez avsluttet sitt samarbeid, etter flere krangler og uenigheter, tidligere denne sesongen. Både Chelsea og Manchester United har blitt linket som neste arbeidsgiver for den talentfulle spanjolen - men ettersom han har kontrakt med Liverpool FC ut 2008 - kommer ikke det til å skje. I det minste ikke med det første. En slik overgang ville vært meget skummel, ettersom Pako sitter på mye verdigfull informasjon om laget, treningsmetoder og annet som er konfidensielt.

- Etter diskusjoner mellom Rafael Benítez og Pako Aystarán, har det blitt tatt en avgjørelse om at Pako forlater oss. Pako har likevel kontrakt med oss til neste sommer. Vi vil gjerne takke han for det harde arbeidet og bidraget over de tre siste årene, sier Rick Parry i en pressemelding.

Ny seier for Ungarn U19
Ungarn U19 beseiret i dag Sveits U19 med 2-1, og vant dermed sin gruppe i første fase av kvalifiseringen til U19 EM. Kriztián Németh ble byttet inn etter 54 minutter, og pådro seg nesten umiddelbart et gult kort. Den unge ungareren kom ikke på scoringslista i dag. Péter Gulácsi spilte igjen hele kampen.