Paletta solgt

Den argentinske avisen Olé Clarin melder om at Gabriel Paletta er solgt til argentinske Boca. Daniel Agger kjøper restauranter.

Den argentinske avisen Olé Clarin melder i dag om at Gabriel Paletta er blitt solgt til den argentinske toppklubben Boca. Det spekuleres i at Paletta har signert en 5-årskontrakt for argentinerne. Samtidig har vi kommet over bilder som viser forsvareren på Boca-trening(fra klubbens offisielle hjemmeside). Derfor er det naturlig å tro at det Olé Clarin melder, er sant. I så fall ønsker vi Gabriel lykke til videre, og vi håper samtidig han opplever suksess i sin nye klubb.

Paletta ble oppdaget av Liverpool da han spilte på det Argentina som vant VM for U20 landslag i Nederland sommeren 2005. Rafa Benitez omtalte han den gang som en aggressiv midtstopper som kunne sammenlignes med spillere som Ayala og Carragher. Store forventninger og problemer med å tilpasse seg den engelske fotballen kan ha vært noen av grunnene til at argentineren ikke har utviklet seg som han håpet han skulle.
Paletta fikk noen kamper i Carling Cup, og han ble tidvis avslørt på tempo og posisjoneringsproblemer (spesielt mot Arsenal i fjor). Dersom det Olé Clarion melder er sant, kommer det derfor ikke som noen stor overraskelse.

Restaurant-eier Agger
Liverpools danske stopperstjerne er i ferd med å bygge seg opp litt av et vertshus og restaurant-imperium. Agger er fra før av deleier i Centerpuben i Hvidovre, og det er nå kjent at den sympatiske dansken har kjøpt to restauranter i sin engelske hjemby.

- Det er sant at jeg har kjøpt to restauranter i Liverpool, sier 22-åringen.

- Dette er ikke barer, men ordentlige spisesteder. Den ene serverer italiensk, mens den andre er mexicansk. Restaurantene ligger i en gate like ved der jeg bor, så det er praktisk sånn sett.

- Jeg synes det er et spennende prosjekt, og jeg gleder meg til å fortsette med det fremover. Men det er selvsagt bare på fritiden jeg skal konsentrere meg om restauranten. Ingenting skal gå utover fotballen, sier en fornøyd Agger.