Parry avkrefter prisøkning

Rick Parry nekter for at Liverpools eiere vil tre inn på samme sti som Malcolm Glazer har gjort i Manchester United, og øke billettprisene for å oppnå rask profitt.

Mirror publiserte i dag et intervju med Liverpools "chief executive", Rick Parry, hvor den høytstående mannen med krøllene insisterer på at billettprisene ikke blir presset opp. Dette til tross for at klubbens amerikanske eiere har tatt opp store lån, både i forbindelse med oppkjøp av klubben, og finansiering av nytt stadion i Stanley Park.

- Fansen trenger på ingen måte å bekymre seg for at billettprisene skal eskalere. Vi følger en buisnessmodell som ikke avhenger av å skru opp prisene, men heller å bygge et lag som bringer med seg suksess, og dermed fyller stadion.

- Våre eiere er smarte nok til å vite at dersom man gjør feil relatert til pris, så vil man ikke få fylt stadion. De kjenner til styrken av denne klubbens supporterskare, og at man ikke kan bevege seg vekk fra sine røtter. Å prise fans ut av stadion er verken fornuftig forretning, eller fornuftig hva følelser angår.Advertisement

Parry fortsetter sine forsikringer angående billettpriser og de nye eierne ved å vise til hva de allerede har bidratt med, og det faktum at de til nå har vist seg som dedikerte herrer, hvis fascinasjon for, og hengivenhet til klubben så langt har vært entydig:

- Husk bare det at deres første prioriteringssak ved et nytt stadion var å få gjenskapt The Kop, og at det skulle være stadionets hjerte og sentrum. Jeg synes deres rulleblad når det kommer til forståelse av fansen, hva denne klubben omhandler, og klubbens relasjon til fansen, har vært ganske bra.

- Jeg tror ikke rente- eller prisøkning vil affisere billettpriser, da vi har eiere hvis økonomiske muskler er enorme, samtidig som det alltid var tanken å finansiere det nye stadionanlegget gjennom gjeld.

Videre kom Parry avslutningsvis med små stikk mot Chelsea, hvor eieren Roman Abramovitsj tidvis har overstyrt klubbens manager hva spillerkjøp angår, noe Parry hevder aldri vil skje i Liverpool:

- Jeg kan ikke forestille meg den dag hvor Liverpool påtvinger sin manager en spiller.