Parry fornøyd med sommeren så langt

Rick Parry sier seg tilfreds med nye kontrakter for nøkkelspillere og planer om ny stadion. Kewell tror skadeopphold kan forlenge karrieren. Agger scoret årets mål.

Unik stadion
Til tross for at spillere som Voronin, Leto og Lucas er klare for spill i helrødt venter man fortsatt på sommerens første storkjøp på Anfield.  Daglig leder Rick Parry sier seg imidlertid fornøyd med det arbeidet man har gjort de siste ukene, i å sikre seg nøkkelspillere på lange kontrakter og sluttføre nye tegninger om ny arena i Stanley Park.

- Det har vært et par meget tilfredstillende uker for alle på Anfield med nyheten om at Steven Gerrard, Jamie Carragher, Pepe Reina og Xabi alle har signert nye avtaler, sier Parry i sin spalte i LFC Magazine.

- Liverpools managere har alltid snakket om hvor viktig sentrallinjen i et lag er og Rafael Benitez er glad for at hans førstevalg som keeper, en meget betydningsfull midtstopper, hans inspirerende kamptein og en annen nøkkelspiller på midtbanen har demonstrert sin støtte i det vi prøver å få til.

- Det at alle fire har forlenget sine avtaler er et tegn på vår besluttsomhet foran neste sesong.  Alt i alt er jeg henrykt over at dette nå har kommet i land og vi kan nå rette søkelyset mot nye utfordringer i vår søken etter å gjøre vår spillertropp enda sterkere:

- En annen spennende meldign som har kommet ut fra Anfield denne uka henspeiler på våre reviderte planer for en ny stadion.  Alt vil bli gjort synlig i løpet av de nærmeste ukene, men arkitektene har oppnådd enormt mye i løpet av kort tid.

- Jeg er sikker på at vil synes disse planene er spennende.  Utfordringen vi satte oss selv vår å lage noe som var unikt for Liverpool og jeg mener at vi har oppnådd det.  Vi snakker fortsatt om sommeren 2010 i forhold til å få stadion ferdig.


Optimistisk Kewell
Harry Kewell antyder til ”Alpha Magazine” at han ønsker å spille lenge nok til å ha mulighet til å være med i to VM-sluttspill til, og at hans lange skadeopphold hvor han har måttet trene seg opp gjennom nesten et år vil bidra til å forlenge hans karriere.

- På en måte var det bra for meg å være helt ute av spill i 11 måneder, hevder Liverpools nr. 7.  – Uten tvil, dette vil gjøre at jeg kan holde på i to eller tre år lenger.


Langskudd mot West Ham det beste
I en avstemning på Liverpools offisielle hjemmeside ble det i kåringen av sesongens beste Liverpool-mål flest stemmer for kjempeskuddet fra Daniel Agger i den første hjemmekampen i ligaen.

De neste på liste var:

Jermaine Pennant v Chelsea

Xabi Alonso v Newcastle

Peter Crouch v Bolton

Peter Crouch v Arsenal

Steven Gerrard v Bolton

John Arne Riise v Tottenham

Luis Garcia v Aston Villa

Dirk Kuyt v West Ham

Xabi Alonso v Watford