Parry om Liverpool-tv

Liverpools egen fjernsynskanal ble for første gang sendt på lufta forrige uke, og på en pressekonferanse på Anfield i dag, kunne blant andre Rick Parry fortelle om nyheten.

I dag ble planene om en ny fjernsynskanal tilegnet Liverpool lansert for de fremmøtte på en pressekonferanse på Anfield. Fjernsynskanalen er nå tilgjengelig som en del av sportspakken til Setanta, kom på lufta torsdag for en uke siden, og kanalen har allerede blitt mottatt med glødende tilbakemeldinger fra fans hele kloden rundt.

 

En av de som har reagert med iver og entusiasme over nyheten, er "Chief Executive", Rick Parry, som har blitt imponert over hva han til nå har sett, og han tror således at Liverpool-fansen har meget med gledeligheter i vente:

 

- Fra alle av Liverpools fans, har vi fått høre at vi produserer en fjernsynskanal de virkelig kan glede seg over, het det innledningsvis fra Rick Parry, i følge Liverpoolfc.tv.


- Vi har muligheten til å tilby unikt materiale fra vårt arkiv, hvor meget av det som foregår bak sceneteppet, og derav aldri før har vært vist, vil komme for en dag. Spesielt tror jeg John Barnes' show vil bli fantastisk, det er virkelig et program man må få med seg. John kommer til å samtale med både forhenværende og nåværende spillere. Hva som dog vil gjøre vårt tilbud spesielt, er at vi nå har tid nok på lufta til å gå i dybden, hvilket vil resultere i at vi kan tilby våre fans historier de aldri før har hørt, fortsatte den ovennevnte direktør.

Michael O'Rourke, representant for Setanta, ivret også etter å få uttrykt sin stolthet over å kunne samarbeide med Liverpool Football Club.

 

- Vi er i ekstase over å ha fått muligheten til et samarbeid med Liverpool. Det er et imponerende skue om man ser på alt det sølvtøy Liverpool har innkassert oppigjennom årene, og det virker ikke som om de kommer til å stoppe i de kommende år heller. Jeg tror de i inneværende sesong kan sees på som reelle tittelutfordrere, og nå vil også klubbens egen fjernsynskanal stå parat til å få med seg alle jubelscenene sesongen igjennom.