Parry ser fram mot magisk kveld på Anfield

Daglig leder Rick Parry mener at ingenting kan måle seg med den atmosfæren som hersket i semifinalen i 2005. Tom Hicks lader opp med finalefilmer.

- Istanbul en drivkraft
Hyggelig ligaform i det siste vil bli lagt til side når semifinaler mot Chelsea spilles førstkommende onsdag og neste tirsdag.  Dette er kampene som fansen virkelig har sett fram til de siste ukene, og daglig leder Rick Parry i Liverpool FC legger heller ikke skjul på at han ser fram mot et elektrisk møte i London og ikke minst en forventet magisk retur på Anfield.  Parry mener at 1-0 seieren fra 2005 overgår alt annet som har vært på den berømte arenaen.

- Fansen kan med rette være glade for vårt avansement til semifinalen, og våre to kamper mot Chelsea vil bli enorme, mener Rick Parry.

- Du kan se for deg at en eller et par hendelser kan avgjøre dette, slik at konsentrasjon og fokus vil være helt avgjørende i begge kampene.  Det er ikke tvil om at vi er i form og har selvtillit om dagen.  Vi vet at vi har kapasitet til å gå videre.

- Samtidig, og det sier vi alltid, har de også et veldig godt lag.  Det vil bli jevnt og tett.

- Vi har erfaringen med å ha vunnet før, og det vil være en stor drivkraft for alle i og rundt klubben.  Noen opplever hendelser som den i Istanbul bare en gang, men vi er i vår fulle rett når vi drømmer om at det nå kan skje igjen.  Det er en mulighet for både fans og spillere og bli en del av historien til denne store klubben.  Alle kan huske hvor de var når noe helt spesielt skjedde, og mange vil ha sine minner fra Istanbul.

- Dette kan være en drivkraft, ikke minst for spillerne.  De er i to kategorier, enten de som vant i Istanbul eller de som ikke var der og vil være fast besluttet om å benytte sjansen nå.

- Peter Coruch uttalte nylig at han gjerne skulle ha kommet hit før Istanbul, og han vil ikke være alene om det.  Reina, Bellamy, Kuyt, Pennant, Sissoko, Mascherano, Agger og Arbeloa er andre.  Vi har ikke stått stille og vi har gjort genuine fremskritt.

- For meg var atmosfæren mot Chelsea i vår forrige semifinale i Champions League den beste som noen gang har vært.  Folk snakker om Inter Milan på 60-tallet, St.Etienne på 70-tallet og også mot Roma etter at Gérard Houllier kom tilbake fra sykdom.  Kampen mot Chelsea overgikk alle de kveldene med det lydnivået som var før, under og etter kampen.  Det var ekstraordinært.

- Vi ser fram til to nye storkamper, og en spesiell kveld hvor Anfield igjen vil eksplodere.


Ser gamle finaler
Liverpools nye eieren Tom Hicks og George Gillett er ventet over til semifinalene mot Chelsea.  Den ekstremt sportsinteresserte Hicks sier at han stadig setter på dvd-spilleren for å gjenoppleve tidligere triumfer for de røde, og drømmer nå at han selv kan få ta en del i historien.

- Jeg er slik en optimist at jeg så fram til finalen selv etter at vi hadde vunnet den første kampen mot PSV, utbryter Tom Hicks.

- Hvilken fantastisk start det ville være for oss om vi kunne vinne igjen.  Jeg har lastet flyet opp med dvd-er og videoer fra alle finalene i FA-Cupen og E-Cupene.  Jeg har sett finalen fra Istanbul flere ganger og håper bare at vi kan få en slik utrolig mulighet en gang til.  I så fall håper jeg bare at vi ikke ligger under med 3-0 ved pause, da jeg ikke er sikker på om jeg ville tålt det.