Parry tror på en lys fremtid

Rick Parry får fortsette som daglig leder på Anfield, og ser lyst på fremtiden. Tom Hicks vil markedsføre Liverpool i Sør-Amerika. Det nye styret er klart.

Rick Parry reflekterer i dag over gårsdagens historiske begivenheter på Anfield. Han får som kjent fortsette som daglig leder i klubben også under eierskapet til George Gillett og Tom Hicks.

- Jeg er sikker på at det blir mye moro fremover, sier han til liverpoolfc.tv.

Parry er sikker på at David Moores har tatt den riktige beslutningen ved å selge klubben til de to amerikanerne, og han tror ekspertisen duoen bringer til Anfield vil sørge for en lys fremtid for klubben.

- Det blir spennende å se hva fremtiden vil bringe. Vi har nå hørt mye om finanser og ressurser, men jeg tror det blir mye moro sportslig sett også. Vi har to nye og energiske eiere, med tanker og ideer som vil få optimismen til å råde på Anfield.

- De har sagt at de har involvert seg i klubben for å vinne ting, og det matcher vår egen filosofi. Det er dette klubben handler om, og det er dette vi fokuserer på. Vi ønsker desperat å vinne Premier League. Jeg kan ikke garantere at det skjer, men det er vårt neste mål og det er hva vi fokuserer på. Med George og Tom på laget har vi en utmerket sjanse til å ta ytterligere et skritt frem og vinne flere trofeer, avslutter Parry.

Hicks fyller år
Den ene av de to nye eierne, Tom Hicks, fylller 61 år i dag. Texaneren sitter for øvrig på rettighetene til å vise sport via kabel-TV i Sør-Amerika, og ønsker nå utnytte dette til å sende Liverpools kamper live på dette kontinentet. Det kan styrke klubbens globale fanskare.

- Fotball er den største sporten i verden, og den viktigste sporten i verden. Liverpool er den viktigste klubben i den viktigste sporten i verden, og det er et privilegium å bli assosisert med klubben, uttaler en offensiv Hicks.

- Vi tror på fremtiden til klubben, og fremtiden til ligaen. De nye TV-kontraktene er fantastiske, og vi er stolte over å bli en del av dette. Dersom man ser på Premier League i dag, så genererer den store inntekter for de ledende klubbene. Jeg tror denne industrien vil vokse også i fremtiden, og vi må skaffe til veie alle de inntektene vi kan for å konkurrere med Manchester United og Chelsea, slår han fast.

Det nye styret
George Gillett og Tom Hicks vil naturlig nok begge sitte i det nye styret i klubben, og de har også tenkt å dele formannsvervet seg imellom. David Moores vil bli ærespresident i klubben på livstid, mens Rick Parry vil fortsette som klubbens daglige leder.

Liverpool Daily Post skriver at alle de fire som er nevnt ovenfor vil bli å finne i styret. I tillegg vil de to eierne ta med seg hver sin sønn inn i det seks mann sterke styret, nemlig Foster Gillett og Tommy Hicks. Foster Gillett vil også flytte til Liverpool, og bli det daglige bindeleddet mellom klubben og de to eierne. Han vil således jobbe tett sammen med Rick Parry.