Passproblemer for Lucas

Lucas kommer i neste uke, hvis han får sitt italienske pass. Mihaylov får ikke arbeidstillatelse. Aurelio ute enda en måned. Babel og Benayoun debuterer mot Auxerre?

Lucas Leiva kommer til å slutte seg til Liverpools tropp i neste, uke forutsatt at han får sitt italienske pass, skriver Chris Bascombe i Liverpool Echo. Rafael Benítez hentet midtbanespilleren for £6M fra brasilianske Gremio allerede før 2006/07-sesongen var slutt.

Men overgangen har hele tiden vært avhengig av at 20-åringen får ordnet alle nødvendige dokumenter for å spille i England. De røde har reservert seg retten til å annullere overgangen dersom han ikke får spilletillatelse.

Liverpool har de siste månedene arbeidet med å skaffe spilleren et itlaiensk pass. Benítez håper at alle de nødvendige dokumentene vil være på plass over helgen. I så fall vil han starte sin Liverpool-karriere på treningsleiren i Sveits.

- Vi forventer at Lucas vil kunne slutte seg til oss i Sveits, bekrefter Rafa til Liverpool Echo.

Også problemer for Mihaylov
Den bulgarske U21-landslagskeepren Nikolay Mihaylov drøm om å spille for Liverpool kan være knust. De røde så ut til å sikre seg 19-åringen fra de bulgarske mesterne Levski Sofia, men han sliter med å få arbeidstillatelse. Liverpool vurderer nå om de skal annullere kjøpet, istedenfor å måtte gå gjennom samme lange mølla som i tillfellet med Mark González.

Aurelio én måned unna full restitusjon
Liverpools andre brasilianer, Fabio Aurelio, fortsetter å kjempe seg tilbake fra skade etter at han røk akillessenen mot PSV Eindhoven i april. Han håper å kunne returnere til full trening om en måned.
- Fabio er ennå ikke frisk. Det kan gå enda en måned før han er restituert, men vi visste det kunne ta lang tid da han ble skadet, uttaler Benítez.

- Han blir bedre, men det er ikke lett når han har en slik skade.

Babel og Benayoun debuterer mot Auxerre
Ryan Babel og Yossi Benayoun, som begge ble presentert på Anfield i går, ligger an til å kunne spille i rødt for første gang mot Auxerre på fredag.
- De vil sannsynligvis spille i den andre kampen i Sveits, bekrefter Benítez.

- Ryan har allerede spilt mye denne sommeren. Vi skal teste begge spillerne, men jeg er sikker på at de vil være tilgjengelige neste uke.

Treningskamp mot Crewe kl. 16:00
Førstelaget møter Crewe på Alexandra stadium i ettermiddag.  Fernando Torres, Ryan Babel og Yossi Benayoun er altså ikke aktuelle til kveldens kamp, men Andriy Voronin kan få sin debut. Harry Kewell, Javier Mascherano og Emiliano Insúa er som kjent opptatt med landslagsspill. Du kan følge kampen her direkte på Liverpool.no, eller velge å få lagoppstilling og scoringsvarsel sendt til din mobiltelefon. Send LFC LIVE START til 2180.