Påstått fyllebråk i Portugal

Engelsk og norsk presse melder at Liverpool skal ha vært involvert i et fyllebråk i forbindelse med treningsleiren i Portugal. Liverpool kommer med en offisiell uttalelse søndag.

Liverpool-spillere blir beskyldt for å ha vært involvert i et fyllebråk fredag kveld, da de var i ferd med å avslutte treningsleiren på Algarve-kysten i Portugal. Jerzy Dudek, Jermaine Pennant og Robbie Fowler er blant spillerne som har blitt navngitt i den lokale pressen. Bråket skal ha startet på en bar i Vale do Lobo der cirka 15 spillere var samlet etter et felles måltid. Steven Gerrard og Peter Crouch skal ha forsøkt å roe situasjonen. Politiet ble til slutt tilkalt, men ingen ble verken arrestert eller tiltalt. Det er kun rapport om knust glass. Politiet skal ha eskortert spillerne tilbake til hotellet. Liverpool har visstnok kommet til enighet om å betale for skadene.  Rafael Benítez skal ha vært i Vilamoura da urolighetene oppsto, og en Liverpool-talsmann har gitt en uttalelse til Daily Mail:
- Hendelsen vil bli håndtert internt.

På spillerhotellet skal Craig Bellamy ha sparket inn døren til Riises rom og slått ham med en golfkølle, melder TV2. Nordmannen skal ha tatt en tidlig kveld etter en tur på byen, og lå i senga da Bellamy kom seg inn på rommet hans. Det skal stå bra til med Riise, men han skal ha pådratt seg flere blåmerker etter angrepet. John Arne Riises rådgiver, Jan Kvalheim, vil verken bekrefte eller avkrefte opplysningene overfor VG Nett, men sier at han har snakket med Riise i dag.
- Hva vi snakket om kan jeg dessverre ikke si noe om nå i kveld, svarer Kvalheim, som opplyser at Liverpool vil komme med en offisiell uttalelse søndag.

Vi gjør oppmerksom på at ingen av episodene har blitt kommentert fra offisielt hold. Inntil så skjer, ser vi på oppslagene som rene spekulasjoner.