Peltier foreløpig bare på prøve

Formalitetene rundt Lee Peltiers bebudede låneopphold i Yeovil skal fortsatt ikke være i orden. Aston Villa må klare seg uten førstekeeper Thomas Sørensen i ligaåpningen mot Liverpool.

Liverpool FC rapporterer i dag at låneoppholdet til Lee Peltier i Yeovil ikke er skrevet i stein ennå. Foreløpig er 20-åringen kun på prøvespill i League One-klubben. Klubben fra det sørlige England er svært ivrige etter å skrive en lånekontrakt med Peltier for hele kommende sesong, men før det blir en realitet gjenstår visstnok en del papirarbeid.

Liverpool har gitt spilleren tillatelse til å spille i to treningskamper for Yeovil, og han spilte således på den sentrale midtbanen for klubben i en treningskamp mot Bristol City i helgen. En kamp som endte 2-2.

Villa uten sin førstekeeper mot Liverpool
Aston Villa vil måtte klare seg uten sin førstekeeper, Thomas Sørensen, i seriepremieren mot Liverpool om knappe to uker. Dansken sliter med en hamstringskade, som han pådro seg i Villas treningskamp mot Toronto sist onsdag. Han haltet da av banen etter 35 minutter. Skaden skal ikke være så ille som Villa-leiren først fryktet, men 30-åringen må likevel regne med tre til fire uker rehabilitering før han kan stå i mål igjen. Dette medfører at tidligere Arsenal-keeper Stuart Taylor trolig vokter buret for Villa når man møter Liverpool i seriepremieren.

- Det er nesten sikkert at jeg ikke kan spille mot Liverpool, men jeg håper å være klar en ukes tid etter den kampen, sier dansken selv til Daily Mail.

- Det er veldig skuffende, ettersom Liverpool-kampen ville ha vært en flott kamp å starte sesongen med.