Peltier tilbake i Liverpool

Yeovil bekrefter at Lee Peltier har returnert til LFC etter endt låneopphold på Huish Park. Yeovil har imidlertid ikke gitt opp håpet om å få benytte midtbanespilleren mer, noe det nå forhandles om.

Yeovil Town bekrefter i kveld at Lee Peltier har returnert til Liverpool FC etter at låneavtalen mellom klubbene er over. Den allsidige 21-åringen sluttet seg til Huish Park-klubben tidlig i august, og har vært fast inventar på Yeovils sentrale midtbane under hele låneoppholdet. Til sammen har Peltier spilt 21 kamper for de grønne- og hvitstripete. 19 av disse i ligaen, hvor han også har sanket seks gule kort. Det har også blitt 1 kamp og 1 gult kort i ligacupen og 1 kamp i FA-cupen. Toxteth-gutten er med andre ord cup-tied, og kan ikke spille FA-cup for Liverpool denne vinteren.

På Yeovils offisielle nettsider bekrefter lagets manager, Russel Slade, at han ikke har gitt opp alt håp om å bringe Peltier tilbake til Huish Park. Det skal pågå forhandlinger om dette klubbene imellom. Yeovil ligger for øyeblikket på 8.plass på League One-tabellen, en plass og ett poeng unna play-off.

Webb dømmer FA-cupkampen
Howard Webb har blitt satt opp som dommer i Liverpools bortekamp mot Luton i FA-cupens 3.runde kommende søndag. Herrene Kinseley og Matadar er assistentdommere, mens Andre Marriner er fjerdedommer.