Pennant fornøyd med scoringen

Spesielt mål i spesiell kamp for Jermaine Pennant i gårsdagens 2-0 seier over Chelsea. 10 dager til neste ligakamp. 28 kamper på rad uten nederlag på Anfield i ligaen.

Det var en meget fornøyd Jermaine Pennant som endelig kunne gå av banen med scoring i går. Ikke bare var det bare hans første for klubben, det var også en riktig perle av et mål fra 17-18 meter. Og et viktig sådan. Liverpool spilte som et fyrverkeri første halvdel av første omgang, og 2-0 målet gav spillerne den nødvendige roen til å sende Chelsea tilbake til London uten poeng.

- Det var veldig spesielt for meg å score et slikt mål i en slik kamp, uttalte han til liverpoolfc.tv etter kampen.

- Det var ingen bevegelser inne i 16-meteren da jeg fikk ballen og jeg valgte derfor skudd. Det var en viktig seier for oss. Vi skal fortsatt ha Arsenal og Manchester United på besøk her. Vi har den beste statistikken i Premier League på hjemmebane. Hvem vet hvor langt vi kan gå?

Med ti dager til neste ligakamp får Benitez’ mannskap ekstra tid til å forberede seg til neste ligakamp, borte mot West Ham 30. januar. Gårsdagens seier var den første for sesongen mot en av våre sterkeste konkurrenter – og den første under Rafa i ligaen mot Chelsea. Mye har blitt sagt og skrevet om de blå de siste ukene – men det var bare lagets første nederlag på 13 kamper. Det var samtidig Rafas 100. kamp i Premier League. Han har vunnet 56 av dem. Shankly noterte seg i sin tid for like mange. Bare Kenny Dalglish har gjort det bedre (61 av 100).

Liverpool har nå spilt 28 kamper uten nederlag på Anfield og ikke sluppet inn ligamål på 11 av de 12 siste ligakampene. I dag møtes Arsenal og Manchester United til dyst. Seier til The Gunners kan gi en liten åpning for at fire klubber i stedet for to kjemper om ligagullet i mai. Da må imidlertid Liverpool fortsette å vise seg frem som formlaget i Premier League.

På ryktefronten skriver enkelte av søndagsavisene at Robbie Fowler skal være aktuell for Major League Soccer til sommeren.

Phil Thompson er 53 år i dag!



Slik så det ut da Jermaine Pennant åpnet målkontoen for Liverpool.