Pennant i ferd med å finne fotfeste

Etter en meget god kamp mot Bolton føler Jermaine Pennant at han er i ferd med å finne fotfeste på Anfield. Craig Bellamy på bedringens vei.

Jermaine Pennant har fått mange kritikere på nakken etter overgangen til Liverpool sist sommer, men nå er det tegn som tyder på at høyreflanken er i ferd med å finne fotfeste på Anfield. I alle fall kunne ikke starten på 2007 ha vært mye bedre. Pennant ble etter hvert meget sentral da Liverpool banket Bolton 3-0 1.nyttårsdag.

Pennant sier da også selv til Liverpool Echo i dag at han nå føler at han begynner å vinne supporternes tillit, etter en frustrerende første høst i helrødt.

- Det gjorde godt for selvtilliten min med en god kamp mot Bolton. Det var kanskje en av mine aller beste kamper for klubben. Det var godt å få en slik kamp igjen, sier hovedpersonen selv til Echo i dag.

- Jeg føler jeg er i ferd med å vinne supporternes tillit, etter kamper som dette. Jeg tror alle håpet at jeg skulle slå til umiddelbart etter overgangen fra Birmingham, men av og til tar det tid å finne seg til rette i en ny klubb. Du skal venne deg til å spille foran et nytt publikum, og sammen med nye spillere. Nå føler jeg at alt går så mye bedre, legger han til.

- Vi skriver et nytt år, og jeg håper jeg kan fortsette med kamper som mot Bolton. Det har gått bra for laget i det siste, og vi er oppe på tredjeplass på tabellen. Vi vet vi kan spille enda bedre, og det inkluderer meg selv. Men vi har kjempet oss tilbake og oppnådd gode resultater. Dersom vi fortsetter i samme stilen, er jeg sikker på at vi ender blant de tre fremste.

- Vi ser tilbake på Blackburn-kampen i jula, og vet at dersom vi hadde vunnet den så hadde vi vært i hælene på Chelsea. Det er frustrerende, ettersom vi utspilte Blackburn i den kampen og skapte sjanser i fleng. Vi beholdt imidlertid selvtilliten og tok poengene mot Bolton.

Pennant føler at det var spesielt viktig å vinne over Bolton, og slår fast at de røde var best både i spill og fysikk.

- Vi slet litt i starten av kampen, men kjempet oss inn i den og viste at vi kan være fysisk sterke i tillegg til at vi kan få pasningsspillet til å flyte. God bevegelse i alle lagdeler hjalp oss til en viktig lagseier.

Bellamy på bedringens vei
Liverpool Echo opplyser ellers at spillerne har hatt treningsfri i dag. Lokalavisen skriver at Craig Bellamy, som måtte stå over Bolton-kampen på grunn av en stram hamstring, sannsynligvis er tilbake i full trening i morgen igjen.