Pennant spent på landslagsuttaket

Jermaine Pennant er spent på om han får plass i Englands tropp til EM-kvalifiseringskampene mot Israel og Russland.

Steve McClaren offentliggjør sin tropp til Englands EM-kvalifiseringskamper mot Israel og Russland senere i dag. En som er mer spent på det uttaket enn de fleste er Jermaine Pennant. For første gang virker det som om Liverpools høyreflanke har berettiget håp om å komme med i landslagstroppen.

Rafael Benitez uttalte nylig at Pennant nå var verdig en plass i landslagstroppen, noe vingen selv setter pris på.

- Det er godt å høre at Rafa mener det. Når klubbmanageren din gir deg en slik tillitserklæring vet du at du gjør noe riktig. Jeg håper å komme med nå, sier 24-åringen til liverpoolfc.tv.

- Rafa er ikke den type manager som roser spillere bare for rosens skyld, så når han gjør det så vet du at han mener det. Hans kommentarer viser at jeg er i ferd med å få lønn for strevet.

- Jeg håper jeg har gjort nok til å komme med i England-troppen nå. Min manager er fornøyd med meg og jeg spiller regelmessig for Liverpool - et av de beste lagene i landet. Det er ingen grunn til at jeg ikke skal være landslagsaktuell.

- Alle vet at jeg ønsker å spille for England, selv om Liverpool selvsagt kommer først. Om jeg får slippe til med de tre løvene på brystet har jeg nådd et av mine store mål. Jeg får bare fortsette å gjøre mitt beste, så får vi se hva som skjer.

- Jeg føler meg ønsket i Liverpool, og jeg føler at jeg er en viktig del av laget. Det tror jeg også reflekteres i mitt spill. Jeg spiller med selvtillit. Liverpools supportere har vært fantastiske mot meg, og jeg føler at de ønsker meg på laget. Jeg håper det forblir slik.