Pennant tilbake i trening

Jermaine Pennant er endelig tilbake i trening igjen. Juventus har Sissoko som andrevalg. Stem Liverpool på uefa.com! Torres forklarer bedre uttelling.

Liverpool Echo melder at Jermaine Pennant er tilbake i trening igjen etter at tretthetsbruddet i skinnleggen nå er grodd. Vingen håper på et comeback på førstelaget like over nyttår.

Juventus vurderer Sissoko igjen
Den italienske sportsavisen Gazzetta dello Sport melder at Juventus ønsker å kjøpe en midtbanespiller i toppklasse i januar. De to kandidatene skal være Rafael Van der Vaart og Mohamed Sissoko. Hamburgs Van der Vaart skal stå øverst på ønskelista, og skal være tilgjengelig for den nette sum av 25 millioner euro. Men her rapporteres det at Juventus vil få sterk konkurranse fra Chelsea, Inter og Atletico Madrid. Mohamed Sissoko skal bli sett på som andrevalg, dersom man ikke får napp på Van der Vaart. Manager Claudio Ranieri skal være begeistret for afrikaneren, og prøvde som kjent også å kjøpe ham fra Liverpool i sommer.

Rafa kandidat til "Årets trener" hos UEFA
Tiden er kommet til å stemme på "Årets lag" og "Årets trener" på uefa.com. Rafael Benitez er kandidat til sistnevnte tittel, sammen med Juande Ramos, Alex Ferguson, Fabio Cappello og Carlo Ancelotti.

Når det gjelder "Årets lag", så er det mulighet til å stemme på følgende Liverpool-spillere: Jose Reina, Jamie Carragher, Daniel Agger og Steven Gerrard.

Du kan avgi dine stemmer på uefa.com.

Torres om bedre uttelling
Fernando Torres har hatt en bedre scoringsrate så langt i sin Liverpool-karriere, enn han kunne skilte med i Atletcio Madrid. I dag forsøker han å forklare hvorfor til liverpoolfc.tv.

Torres gjorde 82 mål på 214 ligakamper for Atletico, noe som gir et snitt på scoring for hver 2,6 kamper. I Liverpool scorer han i gjennomsnitt for hver 1.6 kamper, etter 12 mål på 20 kamper så langt.

- Spisser scorer mål takket være innsatsen til sine lagkamerater. Så langt har jeg gjort mål i nesten hver kamp, noe jeg er fornøyd med. Det er takket være mine lagkamerater.

- I Liverpool spiller vi med et høyt temp og en god rytme, og det hjelper også på.

Torres er stolt over at han allerede blir sammenlignet med legender som Robbie Fowler, Kenny Dalglish og Ian St John.

- Disse spillerne definerer hver sin æra i Liverpool som målscorere. Jeg er stolt over å bli sammenlignet med slike spillere, men jeg liker likevel ikke slike sammenligninger. Jeg har tross alt akkurat kommet hit. Mange år frem i tid, når jeg forlater Liverpool, håper jeg at supporterne holder meg like høyt som disse spillerne. For øyeblikket fortjener jeg ikke å bli sammenlignet med dem.