Pennant vil ha revansje

Som tidligere Arsenal-spiller ønsker Jermaine Pennant revansje for januar-tapene mot The Gunners.

Tidligere Arsenal-spiller Jermaine Pennant ønsker revansje mot sin gamle klubb i dag, etter de to cupnederlagene Liverpool led mot samme motstander i januar. Pennant innrømmer at disse to nederlagene svei skikkelig, og etter kampen ble han overøst med ertende tekstmeldinger fra sine gamle klubbkamerater.

- Tapene for Arsenal i FA-cupen og ligacupen er de to resultatene som har irritert meg mest denne sesongen. Nå ønsker jeg revansje. Som tidligere Arsenal-spiller var det særdeles lite hyggelig å tape de to kampene, uttaler Pennant til Mirror.

- Jeg mottok en rekke tekstmeldinger og telefonsamtaler der jeg ble minnet om disse resultatene i lang tid etterpå, og slikt liker jeg ikke. Derfor er det på tide å slå tilbake. Arsenal vil komme til Anfield med mye selvtillit, ettersom de har vunnet her tidligere denne sesongen. Men disse kampene vil ikke ha noen betydning denne gangen. Det hører fortiden til, og fotball handler om nåtid. Vi har vært i brukbar form, og jeg tror vi kan vinne mot dem for en gangs skyld. På den måten kan jeg stoppe meldingene fra Arsenal-leiren en gang for alle.

- Tre poeng er et must for oss denne gangen. Dersom vi vinner må vi imidlertid klare å bygge videre på det, for vi ønsker ikke å gå til de siste kampene i sesongen med kniven på strupen for å oppnå en topp fire-plassering. Jeg har lest at Gilberto uttalte at denne kampen vil få mye å si for hvem som blir nummer tre, og jeg må si meg enig. Vi har gjort det bra som har spilt oss frem til kvartfinalen i Champions League, men vi kan ikke slappe av i ligaen av den grunn. Vi ønsker å vinne alle våre åtte gjenstående kamper.

- Gilberto tror nok Arsenal kan komme til Anfield å vinne igjen, og avgjøre kappløpet om tredjeplassen, men vi har andre planer. Jeg spilte ikke i Carling Cup-kampen mot Arsenal, men det var ikke hyggelig å se på heller. Det var en av disse merkelige kampene hvor de gjorde mål på så å si hver sjanse de hadde. Men selv da vi lå under 5-3 kunne vi ha spilt oss inn i kampen igjen. FA-cupkampen var annerledes. Vi startet bra, holdt på ballen og presset Arsenal bakover. Men de scoret på sitt første angrep. De straffet oss for ikke å ta vare på sjansene våre, og etter det slet vi med å komme inn i kampen igjen. Det er slik de liker å spille.

- Det er godt nytt for oss at de er uten Thierry Henry denne gangen. Han er en veldig god spiller, og Arsenal vil utvilsomt savne han, avslutter Pennant.