Pongolle med ny scoring i Spania

Florent Sinama-Pongolle scoret på straffe da Recreativo tapte. Djibril Cissé på Viasat i kveld. Svak dømming hjalp Arsenal opp i ryggen på Liverpool.

Det har ikke vært noen stor helg for Liverpools utlånte spillere. Riktignok scoret Florent Sinama-Pongolle igjen for Recreativo Huelva i spansk toppdivisjon, men reduseringen fra straffemerket etter 55 minutter ble bare et trøstemål da Pongolles lag tapte 2-1 for Levante på bortebane. Dermed ramlet Recreativo ned til 8.plass i La Liga. Pongolle ble også byttet ut 17 minutter før full tid.

Kompisen Anthony Le Tallec røk også på et tap med sitt Sochaux i fransk toppserie. Lens ble for sterke for gjestene, og vant 3-1. Dermed falt Sochaux ned til 6.plass på tabellen. Le Tallec startet kampen, men ble byttet ut 13 minutter før full tid.

I den skotske toppserien spilte Adam Hammill igjen hele kampen for bunnlaget Dunfermline, men kunne ikke forhindre et nytt tap da hans lag gjestet Aberdeen. Kampen endte til slutt med 3-0 til vertene.

Ross County utlignet til 1-1 på overtid i bortekampen mot Partick Thistle i skotsk 1.divisjon. Et viktig poeng for James Smith og hans lagkamerater, som ligger på plassen over nedrykk. Smith spilte hele kampen.

Scott Carson stod igjen hele kampen for Charlton, men klarte ikke å forhindre at London-klubben tapte 2-0 på Old Trafford i går.

Ellers skal Djibril Cissé i aksjon for Marseille borte mot Bordeaux i den franske toppserien nå kl 21.00. Denne kampen kan følges direkte på Viasat Sport 2 og Viasat Sport 1 Sverige.

Arsenal helt opp i ryggen på Liverpool
Arsenal har kommet helt opp i ryggen på Liverpool i kampen om 3.plassen i Premier League, etter at de i ettermiddag slo Wigan 2-1 hjemme på Emirates Stadium. Det kan de i all hovedsak takke dommer Phil Dowd og hans assistenter for. På stillingen 1-0 til Wigan drøye 10 minutter før full tid ble nemlig Wigan snytt for et soleklart straffespark da Flamini rev Emile Heskey overende med fri vei mot mål. Like etter fikk så Arsenal godkjent en scoring som burde ha vært annulert for offside. Oppgjøret ble ellers skjemmet av svært usportslig opptreden av Thierry Henry mot Chris Kirkland, noe franskmannen innkasserte gult kort for. Gunners er med dagens seier oppe i 49 poeng, og er ergo bare ett poeng bak Liverpool med en kamp mindre spilt.

Også Bolton nærmet seg Liverpool i dag, med sin 2-1 seier over Fulham på hjemmebane. Reebok-klubben er nå tre poeng bak de røde på tabellen.