Premier League tar affære i Heinze-sagaen

Flere britiske medier melder nå at Premier League kommer til å blande seg inn i uenigheten mellom Manchester United og Gabriel Heinze over helgen. Tidligere rød på utlån i Stoke.

The Times og flere andre medier i England melder nå at Premier League antagelig vil blande seg inn i uenigheten som har oppstått mellom Gabriel Heinze og Manchester United, og at dette vil bli bekreftet tidlig i neste uke.

Heinze er som kjent ivrig etter å bli den første spilleren siden Phil Chisnall i 1964 som går direkte fra Manchester United til Liverpool, men på Old Trafford har man så langt nektet å selge spilleren til Anfield-klubben.

I sentrum for krangelen mellom klubb og spiller på Old Trafford er et brev signert av Uniteds daglige leder David Gill, der det blir fastslått at Heinze kan forlate United for en fastsatt sum. En sum Liverpool har gått med på å betale.

Heinze mener at United nå burde la ham gå, men Gill hevder at han verbalt har gjort det klart for 29-åringen at det ikke er aktuelt å la ham gå til en av de største rivalene i Premier League.

Premier League skal i øyeblikket studere dokumenter som alle parter i saken har lagt frem. Heinze ivrer etter at Premier League skal sørge for at han får forlate Old Trafford før transfervinduet stenges 31.august. Alex Ferguson er imidlertid helt bestemt på at Heinze ikke skal ende opp hos de røde på Merseyside.

Heinze returnerer til Manchester på mandag, og da er utvilsomt Ferguson ivrig etter å diskutere situasjonen ansikt til ansikt med spilleren, slik at han får høre argentinerens egne tanker om saken. 

Wright til Stoke
Den tidligere Liverpool-backen Stephen Wright har flyttet på seg, og har sluttet seg til Stoke på utlån fra Sunderland. Han skal spille på Britannia Stadium frem til 2.januar 2008, etter å ha blitt henvist til reservelaget til Sunderland under hele preseason. Wright er faktisk den spilleren som har lengst fartstid i Sunderland av dagens tropp. Han ankom som kjent fra Liverpool for fem år siden. Høyrebacken har vært mye skadet de siste årene, og står bokført med "kun" 105 kamper for de røde- og hvitstripede.