PSV håper på stjernespiller

Alex skal på mirakelkur i Brasil. Et reservepreget U18 tapte hjemme mot Sheffield Wednesday. Arsenal med første stikk i den andre semifinalen. Dommer mot Aston Villa.

Midtstopper friskmeldes?
En av de mest sentrale spillerne hos PSV, den brasilianske midtstopperen Alex, var forventet å være ute i seks til åtte uker med en delvis avrevet i sin hamstring.  Det ville medføre at forsvareren ville vært uaktuell til kampene mot Liverpool i kvartfinalen av Champions League.  Nå hevder imidlertid en lege i det brasilianske fotballforbundet at man kan greie å få spilleren fortere på bena, og at det i hvert fall er en sjanse for at han kan bli friskmeldt til returen på Anfield.

- Jeg vil arbeide ræva av meg.  Jeg kan starte min rekonvalesens i Brasil og jeg vil jobbe som en gal for å bli klar så fort som mulig, er den klare meldingen fra spilleren.

- Når jeg kommer tilbake til Nederland, vil jeg foreta en ny scanning og håper at jeg kan få tillatelse til å trene for fullt igjen.  Jeg har ikke gitt opp håpet om å få spille flere kamper denne sesongen.

Alex vil komme tilbake fra hjemlandet dagen før den første kampen mot Liverpool i Eindhoven, og man håper nå at han kan være kampklar en drøy uke senere på Anfield.


0-1 på akademiet
Ifølge nettstedet The Liverpool Way ble det 0-1 tap for juniorene på akademiet i ettermiddag.  Trener John Owens hvilte imidlertid alle de spillerne som er forventet å starte i mandagens semifinale i juniorcupen mot Newcastle på Anfield.  De røde har 4-2 å gå på fra den første kampen i nordøst.

Høyt vurderte Sean Highdale og Nathan Ecclestone fra U16-laget var i aksjon i Kirkby, men de kunne ikke hindre tap etter at gjestene fra Sheffield scoret tidlig i 2.omgang.


1-0 til Arsenal
I den andre semifinalen i juniorcupen vant Arsenal 1-0 over Manchester United, foran utrolige drøyt 38.000 mennesker på Emirates Stadium.  Det skal også spille returkamp i Manchester.


Mark Halsey i sort
Dommer i søndagens kamp på Villa Park, mellom Aston Villa og Liverpool, vil være Mark Halsey.