PSV med skadeproblemer

Vår neste motstander i Champions League har skadeproblemer før helgens kamp. Aldo hyller Carragher. Ziege sjef i BMG.

PSV Eindhoven har flere sentrale spillere på skadelisten før søndagens ligakamp mot Excelsior. Keeper Gomes, kaptein Phillip Cocu og tidligere Liverpoolspiller Jan Kromkamp er alle utelukket til oppgjøret.

Det er også spissen Arouna Koné som skadet seg i onsdagens oppgjør mot Arsenal i London. Mens de andre spillerne trolig er tilbake til kampen mot Liverpool 3. april, melder hjemmesiden til PSV i dag at for Koné blir det kappløp med tiden. Spissen, som har scoret ti ganger i ligaen og to i Champions League denne sesongen, gikk av banen med en kneskade før pause og trenger 3-4 uker på å bli friskmeldt igjen.



Pennant i aksjon i gruppespillkampen mot PSV i høst.

Aldo hyller Carra
Etter solid form hele sesongen, og et par virkelig storkamper mot Manchester United og Barcelona nylig, har Jamie Carragher fått mye pen omtale i media. John Aldridge er den siste som bruker spalteplass på visekapteinen.

- Sammen med John Terry er han landets beste forsvarer, hevder Adlo. Han fortsetter: - Han leser spillet godt og har en utmerket fotballhjerne. Jamie står for alt som er godt i denne klubben, sier Aldridge videre.

- Jeg var selv heldig til å spille med Alan Hansen og Gary Gillespie og Carra er av samme kaliber. Hvis ”Jocky” sier han ikke var i nærheten av å være den fotballspilleren Jamie er, blir det for meg et kjempekompliment.

Aldo avslutter med å peke på at Liverpool har to sentrale midtstoppere i toppform med tanke på Daniel Aggers storspill mot Barca. Den tidligere irske landslagsspilleren tror dette er et partnerskap som vil vare i mange år.

Ziege sjef i BMG
Den tidligere Liverpoolspilleren, Christian Ziege, har blitt utnevnt til sportsdirektør i Borussia MG. 35-åringen har tidligere trent et juniorlag i klubben.