Rafa åpner for Carson-salg

Rafael Benitez sier i dag at han er villig til å selge Scott Carson til Aston Villa. Manageren har håp om at både Daniel Agger og Yossi Benayoun rekker Newcastle-kampen.

Rafael Benitez sier i dag til liverpoolfc.tv at han ikke vil stå i veien for en permanent overgang for Scott Carson til Aston Villa. Reservekeeperen er som kjent utlånt til Birmingham-klubben for hele denne sesongen, og Carson selv har gjort det helt klart at han ønsker en permanent avtale på Villa Park.

Benitez har forståelse for at Carson er frustrert etter at han ikke har klart å etablere seg som førstekeeper på Anfield, og innrømmer i dag at en transfer til Villa kan passe begge parter.

- Man kan forstå at Scott ønsker å spille. Han vet at Pepe Reina er en klassekeeper, og at det vil bli vanskelig for ham å få spilletid hos oss, sier Liverpool-manageren.

- Scott er en god proff og en kjekk kar. Dette er et avgjørende punkt i karrieren hans, og han trenger å spille kamper. For øyeblikket konsentrerer vi oss om vårt eget lag og våre egne kamper. Det er opp til Villa om de ønsker å beholde spilleren, legger han til.

Benitez har tidligere bekreftet at låneavtalen inneholder en klausul som gir Villa muligheten til å sikre seg Carson permanent. Trolig ved å punge ut £10M for ham.

- For øyeblikket har vi Pepe, Charles Itandje og David Martin som keepere, og det burde holde, avslutter manageren.


Både Agger og Benayoun kan rekke Newcastle-kampen
Mye tyder på at Daniel Agger kan bli inkludert i Liverpool-troppen til kampen mot Newcastle etter lang tids skadefravær. Dansken har som kjent ikke spilt kamp for de røde siden bortekampen mot Portsmouth 15.september, grunnet et metatarsalbrudd.

Det er nå 10 dager til Liverpool reiser til St James Park, og Rafael Benitez har god tro på at dansken kan være med i troppen da.

- Agger gjør store fremskritt, og løper igjen nå. Yossi Benayoun jobber på sin side sammen med fysioterapeutene. Vi vil vente og se om han blir klar til Newcastle-kampen. Det er for tidlig å si noe om det ennå. Både han og Agger kan kanskje klare det, men det er utvilsomt større sjanse for at Agger blir klar til den kampen enn at Benayoun blir det, sier Benitez til liverpoolfc.tv.

Det er imidlertid helt på det rene at Xabi Alonso ikke kommer til å spille mot Newcastle grunnet sitt metatarsalbrudd.

- Xabi kommer trolig i gang med løpetrening igjen i neste uke, men han kommer garantert ikke i spill igjen mot Newcastle, sier manageren.