Rafa fornøyd med Guthrie

Rafael Benitez er fornøyd med fremgangen til Danny Guthrie i Bolton. John Barnes skal følge opp talenter i Karibien. Røde supportere i harnisk over løgn på NRK Dagsrevyen og TV 2 Danmark.

Rafael Benitez sier til liverpoolfc.tv at han er fornøyd med fremgangen som Danny Guthrie gjør på utlån i Bolton. Den unge Liverpool-spilleren har som kjent vært fast inventar hos Wanderers etter at Gary Megson tok over som manager etter Sammy Lee.

- Vi har speidere som følger ham, og vi er virkelig godt fornøyde med at han har spilt så bra. Vi har stor tro på Guthrie, sier Benitez.

- Han behøver å spille kamper, og vi mente at Bolton var den riktige klubben ettersom både Sammy Lee og Frank McParland var der da sesongen startet. Men selv om de nå har forlatt klubben, er Guthrie på laget og viser de kvalitetene vi trodde bodde i ham.

Barnes følger opp talenter i Karibien
Den tidligere Liverpool-legenden John Barnes vil i januar følge opp lokale fotballtalenter gjennom fotballskoler i Trinidad & Tobago og sju andre karibiske land. Barnes har oppholdt seg på Trinidad de to siste dagene, og returnerer altså om en måneds tid for å åpne de omtalte fotballskolene.

- Jeg kommer til å følge programmet ved skolene og se på talentene, for å prøve og gi unge spillere i Karibien muligheter. Vi vil besøke sju øyer og gjøre femdagsskoler med U20-lag. De beste spillerne får reise til Sunderland i en uke, og trene sammen med deres proffer, forteller Barnes til Trinidad & Tobago Express.

TV2 Danmark gikk også i baret
En av våre lesere i Danmark kan opplyse at TV2 Danmark gjorde akkurat samme brøleren som NRK TV Sporten i går kveld, og opplyste på sine nyhetssendinger at Liverpool er under mistanke om avtalt spill med Besiktas i 8-0 seieren i Champions League tidligere i høst. Dette er selvsagt bare sludder og vås fra de to nyhetsredaksjonene sin side, og det har skapt sterke reaksjoner og harme blant Liverpool-supportere i de to landene at to såpass seriøse TV-kanaler farer med blank løgn, og ikke sjekker fakta og kilder bedre.