Rafa forsvarer benkingen av stjernene

Rafael Benitez forsvarer sin avgjørelse om å starte med Fernando Torres og Steven Gerrard på benken mot Portsmouth. U18 slo Sheffield W. Flere utlånsspillere i aksjon.

Liverpool-manager Rafael Benitez forsvarer i kveld sine disposisjoner i dagens kamp mot Portsmouth overfor pressen. Både Steven Gerrard og Fernando Torres startet som kjent på benken i den målløse forestillingen på Fratton Park, og begge spilte mindre enn en halvtime av dagens kamp.

- Dersom vi måtte velge bare ett trofé denne sesongen så hadde vi gått for Premier League, men vi ønsker å vinne Champions League også. Når Gerrard og Torres kom på banen fikk vi mer kreativitet i angrepene våre enn vi hadde hatt tidligere i kampen, men vi hadde 18 spillere på ulike landslagsoppdrag rundt om i verden før denne kampen, og jeg tror ikke det ville ha utgjort noen forskjell om de to nevnte spillerne hadde startet kampen, siteres Rafa i Daily Mail.

- Jeg prøvde bare å ta ut de spillerne som på forhånd virket mest opplagte og uthvilte, forklarer han.

Tomålsseier for U18
Liverpool U18 tok i dag sin andre strake seier, da de beseiret Sheffield Wednesday med sifrene 2-0 hjemme på akademiet i Kirkby i formiddag. Nykommerne Ryan Crowther og David Amoo besørget scoringene. Etter den forferdelige serieåpningen hvor man røk 5-0 for Aston Villa er nå trenden snudd helt for juniorene, som nå selv har scoret fem mål til sammen på de to siste kampene, uten at motstanderne har klart å kvittere.

Flere utlånsspillere i aksjon i dag - Anderson ble matchvinner i går
Besian Idrizaj fikk starte i Crystal Palace sin bortekamp mot Norwich, men ble byttet ut etter 61 minutter på stillingen 0-0. Norwich vant til slutt kampen 1-0, og dermed er Palace å finne i bunnsjiktet i Championship.

Godwin Antwi spilte som vanlig hele kampen for Hartlepool i League One, og pådro seg et gult kort i 1-1 kampen mot Swindon på hjemmebane. I samme divisjon spilte Lee Peltier hele kampen for Yeovil, som røk på et 1-0 tap for topplaget Leyton Orient på hjemmebane. I går fikk Paul Anderson slippe til de siste tjue minuttene av Swanseas hjemmekamp mot Carlisle, og var sentral da 0-1 ble snudd til seier 2-1 etter at hjemmelaget gjorde to mål  i løpet av de siste ni minuttene. Den siste av scoringene ble besørget av nettopp Anderson sju minutter før full tid. Dette var for øvrig hans tredje mål for sesongen. Alle de tre nevnte League One-lagene ligger fint til på øvre halvdel av tabellen.

I League Two spilte James Smith hele kampen for Stockport, som klarte 1-1 borte mot Grimsby. Jimmy Ryan var verken på banen eller benken da Shrewsbury beseiret Accrington Stanley 2-0 på hjemmebane.

Danny Guthrie var heller ikke denne gangen involvert med Bolton, som tapte 1-0 borte mot Birmingham.

Scott Carson skal i aksjon for Aston Villa borte mot Manchester City i morgen. Også Adam Hammill og Southampton spiller først i morgen, borte mot Watford.